Prvi 2732 pregleda 16. listopada 2021.

Igrali su 'Squid Game' u stvarnom životu i sve snimili

JoomBoosovi influenceri okušali su se u igrama iz planetarno popularne Netflixove serije 'Squid Game' i sve su snimili. Uzbudljivu prvu epizodu 'Squid Game' mini serijala možete pogledati na JoomBoos YouTubeu

 Netflixova serija 'Squid Game' u samo nekoliko tjedana postala je apsolutni hit i postala najgledanijom serijom na toj streaming platformi ikada. JoomBoosovi influenceri prvo su odgledali sve epizode, a zatim su se i sami okušali u nekim najpopularnijim igrama iz serije te sve snimili u simuliranim i kontroliranim uvjetima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Influenceri i njihovi pomagači isprobali su igre kao što su pikule, hod po pločicama, crveno svjetlo-zeleno svjetlo i mnoge druge koje se pojavljuju u popularnoj seriji. Neki od njih bili su iznimno uspješni, dok se drugi baš i nisu snašli pa su iz igre vrlo brzo ispali. 

Ovaj je mini serijal snimljen u prosotrijama zagrebačke Amazinge, gdje su Bruno Lukić, Filip Dejanović TheSikrt, Sven Kranželić, Stela Smajić i mnogi drugi morali trčati po trampolinima pa se onda 'zamrznuti' kad netko pogleda u njih. 

 | Autor:

Kako su se zaista snašli u 'dječjim igrama' iz serije i tko je od njih bio najuspješniji u svim zadacima, pogledajte u novom videu na JoomBoos YouTubeu i ostalim platformama, kao i na 24sata Oriđiđi Videoteci. Ponavljamo, ovo su kadrovi snimljeni u kontroliranim uvjetima, uz pomoć profesionalaca i nitko od sudionika nije ozljeđen prilikom snimanja. Ne pokušavajte ovo kod kuće.

Tvoja reakcija?