Prvi 803 pregleda 13. siječnja 2018.

Ikea: Mokrenje po ovom oglasu promijenit će vam život

YouTube/screenshot

Nova oglasna kampanja švedskog diva, Ikee, potiče trudnice da se pomokre na oglas kako bi dobile popust

Mokrenje po ovome vam može vam promijeniti život, stoji u oglasu koji je izašao u jednom od najčitanijih švedskih magazina Amelia. 

- Pomokrite se na označeni dio i pričekajte trenutak. Ako ste trudni, dobit ćete iznenađenje - stoji dalje u oglasu.

Na rubu oglasa je tehnologija vrlo slična testu za trudnoću. Ako je žena trudna papirić će promijeniti boju i otkriti novu sniženu cijenu dječjeg krevetića koji možete kupiti. Naravno nije dovoljno da trudnica u trgovini samo zatraži popust već mora donijeti dokaz, stranicu koja joj je promijenila život. Tada cijena kreveta sa oko 750 kuna pada na oko 370 kune. 

 -Ideja iza oglasa je bila da prikažemo život kakav stvarno jest većini nas - kazao je Patrik Nygren-Bonnier, Ikein marketing manager.

Tvrdi kako su Ikeini proizvodi ionako inspirirani stvarnim životom i nezamjenjivi su u našim domovima no ovo je samo dodatak.

- Život može ponekad biti dosadan, ali isto tako život ima one magične trenutke koji ga potpuno mijenjaju. Mi želimo biti dio tih trenutaka, a koji je bolji trenutak od trenutka u kojem se stvara novi život - kazao je.

Ovaj oglas, poput testa za trudnoću, reagira na postojanje proteina humanog korionskog gonadotropina koji je mnogi nazivaju hormonom trudnoće. No Ikea nije prva koja je test za trudnoću ukomponirala sa reklamnim oglasom. Animal planet je 2011. godine svoje reklamne plakate "pošpricao" pasjim urinom koji je u šetnji prvo privukao pse, a potom i njihove vlasnike koji su stajali ispred plakata.

Ikein oglas zasad se prikazuje samo u Švedskoj.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Hahahaha spisas se po tome i ode cijeli katalog u smece
  • leoni98

    kaj pišaš na papirić da bi skužio da si trudan??