Prvi 11 pregleda 14. svibnja 2015.

Ilija je smršavio 10 kila!

Ilija
X Factor Adria

Poslušao sam Željkov dobronamjerni savjet i korigirao prehranu, kaže mladi Ilija. Svaku večer trči i trudi se mršaviti na zdrav način, a rezultatima je zadovoljan

Željko Joksimović je u showu 'X Factor Adria' pitao Iliju Mihailovića što će napraviti s viškom kilograma, a onda mu savjetovao da ide na dijetu, piše 24sata.hr.

Ilija je poslušao njegov savjet i od prve audicije do sada izgubio je deset kilograma.

- Smršavio sam prije svega iz zdravstvenih razloga, a ne da bi ljepše izgledao na sceni. Poslušao sam Željkov dobronamjerni savjet i korigirao prehranu - kazao je Ilija. Uz to svaku večer trči i trudi se mršaviti na zdrav i siguran način.

Za sada je, kaže, zadovoljan rezultatima, ali planira 'skinuti' još toliko kilograma.

Tvoja reakcija?

RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..