Imamo recept za najfluffy japanske palačinke koje možete pripremiti ovaj vikend i razveseliti svoje najbliže! Evo što vam je sve potrebno za ovaj jednostavan recept i kako se pripremaju najfluffy palačinke na svijetu.
Što vam treba od sastojaka?
- 2 jaja
- žlica mlijeka
- ekstrakt vanilije
- 33 grama glatkog brašna + prašak za pecivo
- 23 grama šećera
Kako se pripremaju?
- U posebnoj zdjeli pomiješajte odvojene žumanjke, žlicu mlijeka, ekstrakt vanilije, glatko brašno i prašak za pecivo.
- Posebno umutite snijeg od bjelanjaka, a u njega postepeno dodajte šećer.
- Izmiješajte smjesu od žumanjaka i bjelanjaka. Miješajte lagano da se snijeg od bjelanjaka ne razbije.
- Palačinke pecite na malo ulja, oko par minuta sa svake strane.
- Poslužite ih sa svježim voćem, marmeladom, čokoladom ili dodacima po želji! Dobar tek :)
Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.