Prvi 398 pregleda 06. travnja 2023.

Imamo sitne detalje uočene u prvom traileru za 'Barbie'!

YouTube

Dugo iščekivani trailer, onaj za film 'Barbie', napokon je izašao. Puno je detalja i zanimljivosti koje se kriju u njemu, a svaka od njih na svoj se način referira na plastični i idealistični Barbie svijet

Kada pomislo na Barbie, jedna od prvih asocijacija svakako nam je ružičasta boja. Upravo je takav cijeli film, pun ružičastih tonova, zabavnog sadržaja i svega povezanog sa ženama. Glumačku postavu ovog zanimljivog filma čine Margot Robbie, Ryan Gosling, Kate McKinnon, Nicola Coughlan, Will Ferrell, Simu Liu i još mnogi glumci iz Seksualnog odgoja, kao razne barbike i kenovi.

Kada se govori o detaljima filma, treba istaknuti da su gotovo svi korišteni rekviziti izrađeni od plastike. Kao što sama Barbie kaže, život je plastičan i fantastičan. Greta Gerwig se potrudila da cijela Barbie zemlja bude namijenjena lutkama i u njihovom skladu, toliko da su čak i valovi na plaži plastični.

 | Autor: YouTube YouTube

Idući detalj koji je Her istaknuo su Barbiena stopala. Naime, kada Barbie izuje štikle, stopala su joj i dalje u istom obliku kao kod Barbie lutke. Kada govorimo o obući, trebamo spomenuti i koturaljke bez kojih Ken ne ide nigdje, a koje su postale pravi hit još 1991. godine.

Barbike su lutke koje smo svi imali u djetinjstvu te koje su bile dijelom našeg odrastanja. Film ima za cilj prikazati dječju nevinost koju smo svi proživjeli, a primjer toga su scene u filmu u kojima Barbie ne primjećuje Kenove romantične korake.

Trailer filma prikazuje i Barbie tobogan koji predstavlja referencu na kuću iz snova. Dok se Barbie spušta niz taj tobogan, nalazi se u krutom uspravnom položaju, baš poput lutke.

U filmu su prikazane kuće iz snova potpuno otvorenog plana, poput pravih igračaka. A sve korištene igračke dizajnirane su s ciljem da se s njima može lakše igrati. 

Detalji koji se nalaze u pozadini ovog filma nevjerojatni su jer prikazuju dobrodošlicu Kipu slobode u Barbie stilu, vodotoranj koji nalikuje poznatom Warner Brothersovom te kino u kojem se prikazuje 'Čarobnjak iz Oza' koji odaje počast ovoj Barbie kolekciji.

Film 'Barbie' bi u kina trebao stići 21. srpnja, a, ukoliko niste, do tada pogledajte njegov trailer.

Tvoja reakcija?