Prvi 4631 pregleda 07. srpnja 2019.

Imao je 20 godina: Preminula mlada Disneyjeva zvijezda

thecameronboyce/instagram

Mladi glumac preminuo je u subotu u ranim jutarnjim satima od posljedica 'napadaja, koji je uzrokovan zdravstvenim problemima od kojih je patio'.

Mlada glumačka zvijezda Cameron Boyce preminuo je u subotu u ranim jutarnjim satima u 20. godini života, javljaju američki mediji. "S neizrecivom tugom u srcu javljamo da smo jutros izgubili Camerona", pisalo je u izjavi glasnogovornik Boyce obitelji za ABC News.

Užasna i tužna vijest

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🕳

Objavu dijeli Cameron Boyce (@thecameronboyce)

"Preminuo je u snu od napadaja uzrokovanim njegovim zdravstvenim stanjem. Svijet je danas ostao bez jedne od najsjajnijih zvijezda, no, njegov će duh živjeti kroz dobrotu i suosjećajnost onih koji su ga poznavali i voljeli. Naša su srca slomljena i zato vas molimo za privatnost u ovim nevjerojatno teškim vremenima tugovanja za našim predivnim sinom i bratom", stoji u izjavi. Užasno tužno...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

by the time we got to Woodstock, we were half of 4 doinks strong.

Objavu dijeli Cameron Boyce (@thecameronboyce)

Cameron se proslavio kao Luke u seriji Jessie na Disney Channelu te u filmovima Descendants. Treći nastavak tog filma trebao bi izaći u kolovozu ove godine. Također je posudio glas Jakeu u animiranom filmu Jake and the Never Land Piratesseries.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    prestrašno :(