Prvi 164 pregleda 15. svibnja 2024.

Imaš vještu ruku i želiš izučiti zanat? Ovo je škola za tebe

PR

Dok svijet trese groznica umjetne inteligencije zbog koje mnogi strahuju od gubitka posla i dalje postoje zanimanja koja traže isključivo ljudsku inteligenciju i vještu ruku

Kada povežeš takvo zanimanje sa sigurnim zaposlenjem i vlastitim novcima na računu tijekom samog školovanja, neupitno je kako je odluka o upisu u srednju školu za zanimanje mesara odlična ideja! 

Učenici koji upišu za smjer mesara te koji potpišu ugovor o stipendiranju s Mesnom industrijom Ravlić primat će tijekom svog školovanja mjesečne iznose u sklopu stipendije, odrađivat će praksu u Ravliću, a znanja koja će primiti su nezamjenjiva i iznimno cijenjena. Ukupni iznos koji će učenici primiti u mjesečnim obrocima je 3.990 €, a kada se tome pridoda naknada za praktični rad u ovoj mesnoj industriji, stipendisti mogu računati na pristojna primanja već tijekom samog školovanja.

 | Autor: Canva Canva

Zanimanje za mesara je iznimno traženo i cijenjeno te je ovo jedno od onih čija popularnost raste rapidnom brzinom što konačno stavlja ovo zanimanje među konkurentnijim na tržištu rada. Uvjeti koje učenici trebaju ispunjavati kako bi redovito primili stipendiju su vrlo jednostavna. Oni koji potpišu ovaj ugovor s Mesnom industrijom Ravlić trebaju redovito izvršavati svoje obveze u školi, odrađivati plaćenu praksu u Ravliću, a nakon završetka školovanja stupiti u radni odnos u Mesnoj industriji Ravlić i ostati minimalno 3 godine. Ovime im je jamčeno redovito primanje u minimalno sljedećih 6 godina, odnosno 3 godine školovanja i 3 godine rada, a i više ukoliko se odluče zadržati kod ovog pouzdanog poslodavca.

Posjeti već danas web stranicu Mesne industrije Ravlić i kontaktiraj ih za sva pitanja kako bi se još jednom uvjerio/uvjerila kako je ovo TOP odluka za odabir srednje škole!

Tvoja reakcija?