Prvi 298 pregleda 06. svibnja 2020.

Impresivan rast: YouTube 51% gledaniji, web 188% čitaniji

JoomBoos, Pixell, Canva

JoomBoos je u travnju 2020. na YouTubeu ostvario impresivan rast od čak 51 posto u odnosu na isto razdoblje lani, a rast na ostalim platformama također je ogroman

Pregledi JoomBoosovih videa na YouTubeu u odnosu na travanj 2019. godine narasli su za više od polovice, a najgledaniji su i dalje prankovi, inače i najpopularniji JoomBoosov format. 

Gledaju se edukativni sadržaj, testovi, prankovi i originalne pjesme

Tu su i popularne JoomBoosove pjesme 'Sama' Nike Pavičić xniks2x, parodija na istu tu pjesmu, 'Sarma' koju je otpjevao Sven Kranželić Svenky, a slušaju se i neki stariji JoomBoosovi glazbeni hitovi, poput 'Generacije Z' s Bakom Prase.

Na JoomBoosu je izašla i obrada poznate talijanske pjesme 'Bella Ciao', a otpjevala ju je pjevačica Nika Zorjan.

Edukativni i zabavni sadržaj, poput JoomBoosova crtića 'Ekskurzija u karanteni' te ekskluzivnog intervjua s ministricom obrazovanja, Blaženkom Divjak, posebno su zapaženi i među mlađom, ali i među starijom JoomBoos publikom.

Brzo raste i broj pretplaćenih na JoomBoosov YouTube kanalu. U odnosu na travanj prošle godine, JoomBoos je svojim originalnim sadržajem privukao čak 15 posto više subscribera, a gotovo 30 posto ih je više u odnosu na ožujak 2019. godine, prema YouTube Analyticsu.

Web ima 188% više pregleda stranica nego lani

 | Autor:

Ogroman rast bilježi i JoomBoos web, koji je gotovo 200 posto bolje performirao nego u istom razdoblju lani. Na joomboos.hr ostvareno je 188% više page viewsa te gotovo 65% više real usera nego u travnju 2019. godine, prema podacima Google Analyticsa. 

TikTok, Instagram i Facebook također su ostvarili velik rast u broju pretplatnika, video pregleda te engagementa u odnosu na prošlu godinu, a JoomBoos nadolazećim projektima ljestvicu podiže još više.

Veliki projekti koji tek dolaze

JoomBoos Posterbook

 | Autor:

U petom mjesecu izlazi prvi JoomBoos Posterbook sa čak 65 postera najvećih stranih i regionalnih zvijezda, u pripremi je originalan mini format Prank Wars, nove sezone velikih formata Prank'd te snimanje serije 'Teini dnevnici'. 

'Vrijeme je da zablistaš'

Ljeto na JoomBoosu bit će u znaku glazbenog talent showa 'Vrijeme da zablistaš' s Dinom Petrićem, a tu su i brojni novi glazbeni hitovi koje tek trebate poslušati! 

Novi glazbeni hit

Jedan od nadolazećih hitova na JoomBoos kanalu je i rap trap pjesma Chode i Asha. Ovaj hit izlazi 22. svibnja.

'Doma radim JoomBoos' 

U novom projektu JoomBoos će fanovima na Instagramu zadati challenge koji će ih zabaviti i probuditi im kreativnost. Fanovi će svaka četiri dana dobiti novi challenge, a najbolji će osvojiti prigodne nagrade.

Budite uz JoomBoos, educirajte se i zabavite se!

Tvoja reakcija?