Prvi 2804 pregleda 05. siječnja 2020.

Incident: Milanovića verbalno napao pred biralištem

screenshot

Pogledajte video incidenta:

Na biračko mjesto u Zagrebu stigao je i Zoran Milanović kako bi dao svoj glas, a pred biralištem ga je verbalno napao jedan sugrađanin, javlja 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Ne može mene nitko maknut, komunjara da me makne. Laže vas sviju. Šta je, šta se ti javljaš?", vikao je na Milanovića, piše 24sata.

"Zvat ću policiju, ovo nije slučajno", zaključio je Milanović, a kad mu je htio pružiti ruku, čovjek mu je odgovorio 'Meni daje ruku, a predsjednici nije htio dat ruku. Alo narode!'.

"Ovo je slobodna zemlja, lijep je dan, izađite na izbore. Ovo je važno. Ovi izbori nisu obračun ni sa kim već nastojanje da budemo slobodna zemlja u kojoj i ovakvi tipovi imaju pravo galamit", rekao je Milanović, javlja 24sata.

Sve o današnjim izborima možete pratiti na portalu 24sata.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • brock1949

    Pa dobro ljudi ,zar kandidati nemaju osiguranje?Pa stalno neki incidenti od pristaša barbike.I tko je uopće dozvolio ovom primitivcu priči biralištu?Takvima treba oduzeti državljanstvo i znogirati od kud su se dotepli.