Prvi 2430 pregleda 13. veljače 2019.

INCIDENT: Stoka ZsaZsi i Đulijanu dao brutalne izazove

Robert Anic/PIXSELL

U novom JoomBoosovom serijalu 'Incident', točnije u njegovoj prvoj epizodi, popularni reper Marin Ivanović Stoka ugostio je pjevačicu ZsaZsu i talentiranog plesača Đulijana Jašarevića

ZsaZsa i Đulijano su prvi Stokini gosti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm addicted to those pink glasses. 🍬 And to @dorabarker photography 🙏🏻

Objavu dijeli ZSA ZSA (@zsazsa_music)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I see you🙏 #tb #tbt #supertalent #supertalented #jordan

Objavu dijeli Đulijano Jašarević (@dance10matrix)

Nakon kratkog upoznavanja gostiju s publikom, Stoka je pred njih stavio nekoliko izazova. Prvo su u 'Incident pitanjima' trebali odgovoriti što bi prvo napravili da dobiju milijun kuna, o čemu razmišljaju kad su na WC-u i s kime nikad ne bi snimili duet (ili zaplesali, ako se pita Đulijana), a zatim je postalo još teže...

Zamjena uloga

Prvo je Đulijano u plesnom studiju i Stoku i ZsaZsu učio plesati, a nakon tog izazova otišli su u glazbeni studio - gdje je ZsaZsa Đulijana učila pjevati. Zamjena uloga bila je jako zanimljiva, a kako su se Stokini gosti (a i on sam) snašli, što je bilo najsmiješnije, a što najuzbudljivije možete pogledati u prvoj epizodi novog JoomBoosovog i Stokinog serijala 'Incident' 21. veljače u 12:00 sati na JoomBoosovom YouTube kanalu.

 | Autor: Robert Anic/PIXSELL Robert Anic/PIXSELL

Nakon ove epizode slijedi još uzbudljivih izazova, zanimljivih gostiju i novih neugodnih pitanja - a sve pratite na našem YouTube-u svakoga tjedna! 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bart

    Strašno! Vratite djeci ježevu kučicu a ne da im uzor bude osoba sklona opijatima!
  • sofiamrsloan

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko ... prikaži još!