Prvi 1298 pregleda 21. lipnja 2019.

Influencerica odglumila vlastitu prosidbu i osramotila se

fashionambitionist/Instagram

Instagram influencerica Marissa Fuchs i njezin dečko Gabriel Grossman su se nedavno brutalno osramotili. Morate ovo vidjeti.

Ako nikada niste čuli za Marrisu Fuchs ili njezinog dečka Gabriela Grossmana, ne brinite, nismo ni mi. Marissa nije ni bila toliko poznata do nedavnog incidenta. Naime, svoje pratitelje povela je u lov na blago za zaručničkim prstenom. Ili su barem njezini pratitelji tako mislili. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WHAT IS HAPPENING?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A post shared by MARISSA CASEY FUCHS (@fashionambitionist) on

Tako je Marissa bila u New Yorku, Montauku, Miamiju i Parizu, jer zašto ne? I pritom glumila da uopće nema pojma o čemu se radi niti da će je njezin dečko na kraju svega zaprositi.

Objavila je više Instagram storyja nego što to učine tvoji prijatelji kada odu koncert. Unatoč svemu, ljudi su ipak posumnjali u cijelu situaciju.

Tražili su sponzore za putovanje

Isplivali su dokumenti u kojima je par tražio sponzore za to putovanje, kakao bi usput, tražeći zaručnički prsten, nešto i zaradili.

"Ovog ljeta će Marissu centar njezinog života, Gabriel, uvući u avanturu. Pitat će je da se upusti u sentimentalno putovanje do njega. To putovanje će imati mnogo postaja gdje će Marissi biti ponuđeni pokloni. Zadovoljni smo što vam možemo ponuditi mogućnost sudjelovanja u ovom važnom događaju i odvesti vas u avanturu prekrasnim gradovima koje će ona posjetiti na tom putu."

Nije baš bila neupućena i u iznenađenju kao što je glumila

U tom dokumentu zapisani su i detalji objavljivanja tako da je Marissa definitivno bila upućena u cijelu priču i ovo joj nije bilo iznenađenje koje je cijelo vrijeme glumila.

Kako bi je opravdala, njezina prijateljica je pokušala objasniti kako ništa nije bilo fejk! Hmm.

via GIPHY

Ne znamo hoće li im fanovi ovo jako zamjeriti...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahah prelošeeee!