Prvi 5140 pregleda 18. listopada 2022.

Influencerice Anđela i Nađa nestale u Parizu?

Anđela Đorđević, Nađa Đorđević/Instagram/Canva

Otac popularnih srpskih influencerica Anđele i Nađe Đorđević s javnosti je podijelio vijest da su njegove kćeri nestale u Parizu te da im se od jučer gubi svaki trag

Kako piše Kurir, Anđelin i Nađin tata Zoran je u kratkom live videu obznanio da ne zna niti gdje je njihova majka Tina te rođakinja Marija koja živi s njima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kurir.rs (@kurir.rs)

Rekao je da im se od ponedjeljka popodne gubi svaki trag i da su im mobiteli isključeni. To je dokazao i time što ih je nazvao u toku snimanja. Ono što je najveći problem u cijeloj ovoj situaciji je to što se, u slučaju nestanka, policiju u Francuskoj može kontaktirati tek nakon 48 sati. 

"Anđela je u Parizu kao što znate i od 4 sata gubi joj se svaki trag. Jučer ju je dovezao stric i trebala je započeti live u 6 i 30. Ja sam ju nazvao u 6 i 20 sati i od tada mi se ne javlja. U 6 sati je Tina izašla sa Marijom da prošetaju pse. Od 6 sati, a sada je već pola 11, nikad se nije dogodilo da 4 i pol sata šetaju pse. U 8 sati je Nađa trebala završiti s masterom, nije se javila. Ja sam ju već u 8 sati i 3 minute nazvao. Ne znam što da radim", ispričao je Zoran u live videu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nađa 🌚 (@nadjilicaaa)

"Ako bilo tko nešto sazna s Instagrama ili TikToka, ja vas sve molim da mi se javite. Ne znam s čime ovo ima veze i ne želim nikoga optuživati. Jednostavno, djece mi nema", poručio je očajni otac Zoran.

Podsjećamo, Anđela i Nađa su dvije sestre iz Požarevca u Srbiji koje žive u Parizu i dominiraju balkanskom YouTube scenom. U središte pažnje došle su kada su izbacile pjesmu 'Ola Ole' koju je poprilično iskritizirao YouTuber Baka Prase.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nađa 🌚 (@nadjilicaaa)

Nakon toga, između sestara i Bake Praseta je 'izbio rat', a u to se uključio i njihov otac Zoran koji je Baki Prasetu čak i prijetio. Bakina reakcija na to sve bila je pjesma 'Autotune' u kojoj vrijeđa Anđelu, Nađu i njihovog oca. 

Tvoja reakcija?