Prvi 1501 pregleda 03. lipnja 2020.

Influencerice šokirale fotkama: Otkrile kako zapravo izgledaju

coeyyyy/xiaohongshu

Nije neka novost kako većina fotografija objavljenih na Instagramu ne predstavlja realnu sliku osobe koja fotografiju objavljuje. No, dvije influencerice nedavno su sve šokirale kad su objavile 'real life' fotke na kojima izgledaju potpuno drugačije nego na Instagramu...

Uz pomoć mnogobrojnih filtera te aplikacija za 'peglanje' lica i tijela, ova društvena mreža je ljudima omogućila da objavama stvaraju potpuno nerealnu sliku o sebi pa i ne čudi da su ponekad osobe, kad ih upoznate uživo, sasvim drugačije nego što se predstavljaju na svojim Instagram profilima, piše Bored Panda.

Ove fotke postale su viralne

Koliko je moguće promijeniti fizički izgled na fotografiji (a da se pritom uopće ne primijeti da nešto na slici 'ne štima'), pokazale su dvije influencerice iz Kine koje su objavile niz fotografija 'Instagram vs. real life' te postale viralne preko noći.

Neki se i nisu previše iznenadili

Na fotkama na kojima poziraju izgledaju besprijekorno, a na fotkama koje su uslikane 'spontano' kao sasvim druge osobe. Iako su mnoge šokirale ove fotografije, neki i nisu previše iznenađeni s obzirom na to da mnogi već znaju koliko dobar odabir odjeće, dobar kut, dobra poza i edit fotografija mogu 'zavarati' naše oči. 

A što vi kažete? Jesu li vas ove fotke iznenadile ili baš i ne?

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?