Prvi Jesenski JoomBoos 316 pregleda 17. listopada 2022.

Inspo za jesenske outfite nađi u JoomBoos magazinu!

slakipalaki/instagram/joomboos

Ako tražiš malo inspiracije za jesenske outfite, ne traži dalje... Sve ih imaš u novom JoomBoos Videostar magazinu!

Ako to još slučajno ne znate, onda vam odmah moramo reći - novi JoomBoos Videostar magazin je u prodaji na svim kioscima Tiska. Osim brutalnih poklona, super postera i odličnih priča, u njemu možete opet pronaći i sjajnu inspiraciju za jesenske outfite i najbogatiji shopping vodič iz trgovina!

Outfiti poznatih influencera s Instagrama ponovno su nam poslužili kao inspiracija, a vjerujemo da će i vama, kad vidite njihove precool fotke u novom magazinu. Isto tako, unutra vas čekaju preslatke fotke naših Renata Ercega i Stelle, koji su bili modeli u najnovijem jesenskom modnom editorijalu powered by Arena Centar!

A ako vam ovo nije dovoljno, evo što vas još čeka u novom JoomBoos jesenskom paketu.

 | Autor:

Pokloni u ovom broju su posebni NFT stickersi, koji će vas dodatno uvesti u zabavan The Outsiders & JoomBoos NFT svijet, a uz to dobivate i odličnu Coolest Brands knjižicu u kojoj možete pronaći najzabavnije informacije o najcool brendovima u Hrvatskoj po izboru gen Z-ovaca!

Posteri u ovom broju, njih čak 13, opet će vam ukrasiti zidove sobe taman za jesensko preuređenje, a i ovoga puta imamo super priče s nekim super ljudima koje će vas nečemu naučiti i usput vas super zabaviti. Cover priče ovoga su puta ekskluzivni intervju s JoomBoosovcem Magic Leonom, koji je osvojio zlatni gumb na Supertalentu, te priča o 'mračnoj strani života' slavne Hailey Bieber.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JoomBoos (@joomboosyt)

Uz to, čekaju vas i još neke posebne nagrade koje možete osvojiti ako kupite magazin! Naime, prvih 200 koji kupe magazin mogu osvojiti brutalne kape ili čarape 'The Outsiders' koje će vam biti glavni modni dodatak i sustav grijanja ove jeseni! Uz to, NFT koji samo prije toga trebate preuzeti - preuzimate potpuno besplatno, a čim ga preuzmete on već ima vrijednost koja počinje od 250 kuna i može dodatno rasti i rasti!

Trk na prvi kiosk Tiska, ugrabi svoj jesenski JoomBoos Videostar paket i skinite NFT što prije - jer čarape i kape mogu dobiti samo oni najbrži, vas 200! Paket košta 40 kuna, a unutra dobivate naaaajbolje od najboljega! Neka vam jesen bude veličanstvena!

 | Autor:

Tvoja reakcija?