Prvi 376 pregleda 10. lipnja 2019.

Instagram je 'poludio' za ovim stylish djedicom

slvr.tty/Instagram

Jedan shopping s unukom bio je dovoljan da djedica zasja u nevjerojatnom izdanju. Pogledajte samo te fotke.

Svijet mode postao je pomalo predvidiv jer svi žele biti u trendu i 'furati' najnovije stvari. Zato je djedica Tatsuya iz Japana pravo osvježenje, jer njegov je stil sve samo ne dosadan i predvidiv. 

Modni put ovog 84-godišnjaka počeo je jednim odlaskom u shopping s unukom Naoyom Kudom, kad je ovaj došao doma za praznike. Naoya i Tatsuya proveli su dan u shoppingu, kombinirajući odjeću, i ispalo je genijalno. Kombinacije koje su fotkali bile su toliko dobre da ih je Naoya odlučio podijeliti sa svijetom na Instagramu i tad je djedica postao hit, javlja BoredPanda.

 | Autor: slvr.tty/Instagram slvr.tty/Instagram

Fotke ovog umirovljenog, nekad hvaljenog učitelja kemije, postale su viralni hit, a na Instagramu je dosad već skupio 90 tisuća ljudi. Što nimalo ne čudi, s obzirom na to koliko mu je stil genijalan i koliko dobre fotke ima.

Pogledajte u galeriji zašto je Tatsuya podigao toliku prašinu:

1/8
Tatsuya- 84-godišnja modna ikona

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    baš je cool