Prvi 554 pregleda 13. svibnja 2019.

Internet je zabrinut za teen zvijezdu Liu Marie Johnson

lia/Instagram

Što se to događa s mladom youtubericom?

Lia Marie Johnson popularnost je stekla pojavljivanjem na YouTube kanalu FineBros Entertainmenta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

photography by my beautiful @urthgirl 👁

A post shared by Lia Marie Johnson (@lia) on

U 2015. posvetila se svom YouTube kanalu i glazbenoj karijeri. Tada je i prvi put dobila ugovor za glazbeni album. Lia Marie dobro je poznata YouTube fanovima, a i njen Instagram broji više od milijun followera. Svi oni zabrinuli su se za nju nakon nedavnih liveova. 

U liveovima se Johnson nekontrolirano smijala, nerazgovijetno i sporo pričala. Izgledala je čudno, kao da je usred živčanog sloma.

Nakon što se histerično smijala, postala je neobično emotivna pa je tako pričala o ženi kraj koje prođe svaki dan, ali joj se nikada ne javi - što je Liu Marie rasplakalo.

Na samom kraju, pratiteljima je rekla kako nije pod utjecajem droge, ali da njezin dečko misli da je luda te ga je napustila i mora nastaviti s drugim drogama. O kojim točno je pričala, nije poznato.

U drugom videu, rekla je kako je nitko ne želi pa vikala: "Je**te se svi vi koji imate mamu i tatu, je**te se svi koji možete ići na faks. Ja nisam išla na faks. Ne mogu dobiti posao konobarice jer je je**no teško."

U sve se uključila i njezina navodna frendica koja je na svoj story objavila sljedeće:

"Ne znate njezin život. Društvene mreže su jako proračunate, ljudi vam pokazuju ono što žele da vidite. Molim vas prestanite širiti mržnju. Svijet treba više ljubavi, ako vidite da netko ima problema, zašto ih stvarati još? Volim Liu cijelim svojim srcem, nije moja stvar da pričam za nju."

Lia Marie nakon toga je nestala s društvenih mreža, a prije nekoliko sati objavila je fotku s opisom:

Pokušaj da zaliječim svoje srce bi mogao trajati cijeli život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

trying to heal my heart may take the rest of my life.

A post shared by Lia Marie Johnson (@lia) on

Što se to događa s njom? Hoće li napokon potražiti pomoć? Nadamo se da hoće!

POGLEDAJ NOVU EPIZODU EUROTRIPA:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    OMG :O