Prvi 243 pregleda 21. ožujka 2019.

Ipak još ništa od vjenčanja Justina i Hailey?

beliber_house/Instagram

Justin nije dobro i čini se kako su zbog njegova mentalnog stanja još malo odgodili crkveno vjenčanje

Justin Bieber i Hailey Baldwin doista su nas 'prešli' kad su si potajno rekli "da" prošle jeseni, a onda to potvrdili mjesecima kasnije. Iako su već muž i žena, ludilo oko vjenčanja još nije gotovo, jer, navodno je na redu još i crkvena ceremonija, piše Bazaar. No, neće to biti baš tako skoro, čini...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr & Mrs Bieber.

A post shared by CA. (@cultureapproved) on

Justin i Hailey, iako su već zakonski vjenčani, također žele imati crkvenu ceremoniju gdje će biti okruženi obitelji i prijateljima. Taj događaj trebao je biti zakazan još u siječnju ove godine, ali je ipak odgođen. Iako još nema riječi o pravom datumu, Hailey je za The Cut izjavila kako će drugo vjenačnje biti u 2019. godini. 

"Oni rade na usklađivanju rasporedu svih svojih prijatelja i obitelji kako bi bili sigurni da mogu biti okruženi ljudima koje vole", rekao je izvor za 'People'." "No, zapravo nema žurbe", dodao je izvor.

Hailey i Justin navodno odgađaju vjenčanje zbog Justinovog mentalnog stanja. Naime, pjevač se u zadnje vrijeme ne osjeća dobro. Pop zvijezda i njegova supruga i dalje će imati vjersku ceremoniju vjenčanja, međutim, "to nije njihov fokus trenutno", prema izvoru koji još dodaje: "Nisu poslali nikakve nove pozivnice ili odredili datum. Pričekat će da se Justin osjeća bolje kako bi mogao u potpunosti uživati u slavlju".

E pa mi se nadamo kako će Justin ubrzo biti dobro, a vjenčanje još bolje! 

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU VIDEO: 

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    eh niš od njih