Prvi 1325 pregleda 04. lipnja 2019.

Irina i Bradley prekidaju, a Gaga progovorila o bivšem

Olivia Rodrigo Instagram

Ovo su današnje najsočnije vijesti iz svijeta bogatih i slavnih. I da, Lady Gaga i Bradley Cooper su ponovno na tapeti.

Izgleda kao da je bilo jučer kad je cijeli internet brujao o ludoj kemiji između Lady Gage i Bradleyja Coopera na dodjeli Oscara, dok su izvodili pjesmu Shallow iz filma A star is born.

via GIPHY

Za vrijeme snimanja te uspješnice oboje su bili sretno zaljubljeni u svoje partnere, ali otkako su krenule glasine o njima, kao da im je na ljubavnom planu sve krenulo nizbrdo. 

Lady Gaga je prije Oscara raskinula zaruke s partnerom Cristianom Carinom, a u posljednje vrijeme sve oči su uprte u Irinu i Bradleya i njihov odnos. On je, tvrde mnogi, sve više i više klimav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home. ❤️ #ladygaga #christiancarino

A post shared by Gaga and Christian 🔥🥀 (@christiangaga_love) on

Iako su odlučili poraditi na svojoj vezi, osobito zbog svoje kćerkice, izvori sada tvrde da im ne ide te da baš 'vise o niti'. Iako su zajedno od 2015. godine, u javnost su rijetko izlazili s detaljima o vezi.

Irina je stojički podnijela sve napise u medijima o navodnoj romansi Bradleyja i Gage, ali izgleda kako se naposlijetku sav pritisak ipak odrazio na njihov odnos.

via GIPHY

Navodno se Bradley i Lady Gaga nisu družili od dodjele prestižnih nagrada. Znači li to da je ipak između dvoje glumaca nešto bilo? Hmm, očito nikad nećemo znati.

Lady Gaga prvi put o prekidu s bivšim

Dok svi bruje o raspadu veze Bradleyja i Irine, Gaga je na svom koncertu prvi put nakon prekida progovorila o bivšem zaručniku. Pjevala je pjesmu Elle Fitzgerald Someone to watch over me i  tada je rekla: "Zadnji put kad sam pjevala ovu pjesmu imala sam prsten na ruci pa će ovog puta biti drugačije."

U međuvremenu, dok neki slavni prolaze drame na ljubavnom planu, glumica Lili Reinhart iz Riverdalea se požalila fanovima na Twitteru o neugodnoj situaciji u kojoj se našla s vozačem Ubera. Okej, fejk vozačem Ubera. Naime, čovjek se pretvarao da je vozač i pokušao ju je natjerati da uđe u automobil.

Ovakvo što postalo je sve učestalija praksa, osobito s porastom broja taksi aplikacija. Glumica je zato skrenula pozornost na situaciju i pozvala sve na oprez.

Ako se i ti koristiš ovakvim aplikacijama, skreni pozornost na sumnjive znakove. Za svaki slučaj.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    wooot?