Prvi 3962 pregleda 27. veljače 2019.

Irina i Bradley viđeni u javnosti nakon Oscara: Ona je ljuta?

bradleycooper__original/Instagram

Par je uhvaćen u autu prvi puta nakon Oscara, a po izrazu njezinog lica nisu baš 'cvale ruže'?

Bradley Cooper i Irina Shayk uočeni su zajedno u automobilu, u Los Angelesu, dan nakon Oscara. Cooperova emotivna izvedba 'Shallow' s Lady Gagom postala je vrhunac ceremonije, a iako se pisalo da je Irina izrazito ponosna na njihovu izvedbu te je izjavila kako je ne smeta njihova kemija na pozornici, možda ove fotke dokazuju drugačije. Ili?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Irina in LA with Bradley and baby Lea (February 25)

A post shared by Irina Shayk 💙👑 (@irinashayksdaily) on

Misliš li da je između supružnika drama nakon svega ili je ovo samo najnormalniji izraz lica ljudi koji su zapeli u prometu? 

O cijelom slučaju se oglasila i Bradleyjeva bivša 

Glumica iz NCIS - a, Jennifer Esposito, udala se za Bradleyja Coopera 2006. godine, a razveli su se samo četiri mjeseca kasnije. Ubrzo je napisala i knjigu o svojoj i Bradleyjevoj vezi, a nakon što su objavljene fotografije nastupa Gage i Bradleyja na Oscarima, Jennifer je reagirala jako bizarnim komentarom. Napisala je samo 'ha'. 

Hm? Nekad i malo toga mnogo kaže? Ili?...

I Gaga se oglasila oko cijelog slučaja

Gaga je na Instagramu objavila što joj je taj nastup značio i kako se osjeća. Napisala je: 'Ništa ne bi moglo biti posebnije od dijeljenja ovog trenutka na Oscaru s pravim prijateljem i umjetničkim genijem.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing could be more special than sharing this moment at the Oscars with a true friend and artistic genius.

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ma jooooj hahahaha