Prvi 1166 pregleda 14. studenoga 2018.

Ispovijest: Kako sam kanal nazvao TheSikrt? Zbog greške

Davor Puklavec/Pixsell, Canva

Sikrt će u četvrtak i petak potpisivati knjige na Interliberu!

U novoj knjizi The Sikrt: Gola istina, bez cenzure otkriva sve tajne iz svog života. Potpuna ludnica izbila je na Totalnom Joomboosu gdje su svi pohrlili kupiti knjigu, a sada evo nove prilike. TheSikrt će u četvrtak i petak (15. I 16. 11) potpisivati knjige na Interliberu u Zagrebu (Velesajam, paviljon br. 5). Nacrtajte se tamo u 14 sati i kupite svoj primjerak. 

U knjizi TheSikrt otkriva svoje najveće ljubavi, kako je u školi trpio bullying, kako je postao zvijezda. Ekskluzivno donosimo vam ulomak kako je zapravo nastao njegov kanal.

'Bio sam lejm'

“Bilo mi je "lejm" kaj su neki youtuberi kanale nazvali po svom imenu i prezimenu. To nije bilo nimalo domišljato ni kreativno. Želio sam da to ime bude originalno, da ne postoji film ili serija koji se tako zovu. Htio sam da to ime nema nikakvo značenje dok ne dignem kanal. Htio sam da bude posebno. 

A onda su odjednom ruke same krenule prema tipkovnici.

TheSikrt!

I ENTER. To je to, to je The Name! OMG! Kakav sam ja kralj. Idem zvati Fichu. Ma neću sad, dost’ je kasno. Sutra će vidjeti. Al nema što, to ime je OMG!

Nisam tu noć mogao spavati. Moj prvi Youtube kanal. Moj! TheSikrt! Kao tajna, na engleskom, ali spojeno… Ono tajnovit sam, taj imidž uvijek prolazi u svijetu showbiza, zar ne? Govorio sam sâm sebi ležeći u krevetu. Ruke sam stavio ispod glave, zvijezde su bile nekako blizu te noći i dosta sjajne. Nervozno sam sjedao, prošao rukom kroz kosu, dignuo se s kreveta i skočio.

Wow moj prvi kanal! Koliko je to dobro!

Jedva sam dočekao jutro. Fićo ide k meni, a ja se pravim kao da sam hladan. Kao da se ništa nije dogodilo. 

"Već sam nazvao kanal", pohvalim mu se. To je bilo prvo što sam mu to jutro izgovorio. Prije nego što sam ga pozdravio.

"Zezaš! Pa kak?" 

"TheSikrt! Ono kao “tajna” na engleskom."

"Ma daj? Daj pokaži da vidim!"

I doslovno pomislim WTF, pa krivo sam napisao.

"Što ti je to?"

"Sikrt? Htio sam se nazvati tajna na engleskom, ali nisam znao kak’ se to točno piše." 

" Ha, ha…Sigurno si jedini s tim imenom", gleda me u čudu Fićo i počne se valjati od smijeha na krevetu. 

Na kraju smo obojica zaključili da je originalno. Ispalo je baš fora. Od prvog dana do danas, kada moj kanal na Youtubeu prati više od 300k, ostao sam vjeran svom prvom odabiru. Tada, 2011. godine kada sam otvorio kanal, to nikome nije značilo ništa. “

Knjigu možete kupiti na Interliberu, ali i na svim Tisak prodajnim mjestima. Ako nemate priliku doći u Zagreb na Meetup - knjigu možete naručiti na ŽUTOM KLIKU.

Tvoja reakcija?

5 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tesy

    DRAGI MOJ SIKRT! 21.10. moja kćer je bila u Zagrebu na Totalnom Joomboosu. Kao i većina tvojih obožavatelja željela je dobiti tvoj potpis. Ti si svoj potpis uvjetovao kupnjom tvoje knjige koju je platila 69 kn. Upravo smo na RTL ... prikaži još!
  • mala_loodacha

    Volim sikrtaaaaaaa <3