Prvi 28 pregleda 04. svibnja 2016.

Ivan Zak predstavio novi hit - "Sve si moje"

Kadrovi iz spota "Sve si moje", Ivan Zak
PR/Boris Poljičanin
Ivan Zak predstavio novi hit - "Sve si moje" Ivan Zak predstavio novi hit - "Sve si moje" Ivan Zak predstavio novi hit - "Sve si moje" Ivan Zak predstavio novi hit - "Sve si moje" Ivan Zak predstavio novi hit - "Sve si moje" Ivan Zak predstavio novi hit - "Sve si moje" Ivan Zak predstavio novi hit - "Sve si moje" Ivan Zak predstavio novi hit - "Sve si moje" Ivan Zak predstavio novi hit - "Sve si moje" Ivan Zak predstavio novi hit - "Sve si moje" Ivan Zak predstavio novi hit - "Sve si moje" Ivan Zak predstavio novi hit - "Sve si moje" Ivan Zak predstavio novi hit - "Sve si moje" Ivan Zak predstavio novi hit - "Sve si moje"

Jedan od najtraženijih domaćih izvođača Ivan Zak predstavio je novi hit „Sve si moje“, predodređen za uspjeh. I ovaj put je u pitanju vec provjeren recept – Ivan je autor glazbe i stihova, sto pak čini dobitnu kombinaciju.

Novi hit prati i spot zanimljivog scenarija iz radionice poznatog tima, koji je za Zaka snimio vec nekoliko spotova visokokvalitetne produkcije s milijunskim pregledima na Youtube-u.
Talentirani kantautor publici je predstavio novu pjesmu „Sve si moje“, čija je okosnica ljubavna priča odlučnog, modernog muškarca koji ne skriva osjećaje i ne boji se priznati da voli. Radnja spota praćena je dinamičnom glazbom i odličnim aranžmanom.

"Kako u glazbi, tako i u ljubavi, ne kalkuliram, ne planiram i postupam uvijek spontano i iskreno. Ova pjesma nastala je upravo na temelju tih mojih uvjerenja. „Sve si moje“ odraz je onoga kako ja vidim ljubav. Vjerujem da će se u njoj prepoznati i žene i muškarci. A energiju koju je pjesma dobila dinamičnijom glazbom, publika će zasigurno osjetiti na prvu. Za ovu pjesmu sam htio spot koji će ispričati priču na drugačiji način. Siguran sam da će se i moji slušatelji oduševiti jer je meni bilo pravo zadovoljstvo snimati spot, a osim toga i dobro smo se zabavili jer uz dobru energiju nastaju najbolje priče!“ - izjavio je Zak povodom izdavanja pjesme i novog spota koji ju prati.

Ivan Zak već je godinama na hrvatskoj sceni i svakim novim hitom osvaja. Iza njega je iznimno uspješna godina ispunjena koncertima i nastupima popunjenim do zadnjeg mjesta oduševljenim obožavateljima. Na CMC festivalu u Vodicama ove godine, Ivan Zak će se predstaviti upravo pjesmom „Sve si moje“, a to je ujedno i prva pjesma koju je snimio za izdavačku kuću Hit Records, s kojom je nedavno potpisao ugovor.

Tvoja reakcija?