Prvi 8 pregleda 04. listopada 2015.

Ivana Marić o nastupu: Osjećala sam se kao da idem u sudnicu na smrtnu kaznu

Ivana Marić
Nova TV

Pred njom je transformacija u lik i djelo Chaka Khana

Ivana Marić u prošloj je epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' utjelovila slavnu glazbenu divu Gwen Stefani.

- Bila sam sretna nakon što sam nju dobila na foto ruletu jer sam shvatila da ću napokon biti žena i to ne bilo kakva žena - oduševljeno je rekla Ivana.

Ipak, ubrzo je shvatila da njezina nova uloga neće biti baš tako lagana...

- to se tiče vokalne izvedbe bilo je puno je teže nego što sam ja osobno zamišljala. U biti je pjesma jako teška za otpjevati. Ima vokalne skokove u visine, a uz to trebaš sve nekakve energične pokrete na bini izvoditi - objasnila je.

Ivana Marić | Autor: Nova TV Nova TV

Dramski savjetnik, Mario Petreković potrudio se tom prilikom dati joj poneki koristan savjet, pa joj je objasnio da će biti najlakše ako jednostavno zamisli da je malo prolupala...

Za ovu je ulogu zbilja puno vježbala, ali trud se na kraju i isplatio. Gledateljima i žiriju pripremila je nezaboravan show s kojim je i sama zadovoljna.

- mala sam baš veliku tremu prije samog nastupa. Ušla sam u lift i srce mi je htjelo iskočit van. Kao da idem u sudnicu na smrtnu kaznu i doslovno neki osjećaj ludi, a to je sve samo zato jer znam koliko su se drugi trudili i jednostavno odgovornost prema ljudima koji su napravili ovaj kosim, ovu glavu i ovo sve pa neću sad ja zeznut nastup. To me toliko tjera da moram biti najbolja što mogu - zaključila je Ivana koju ćemo večeras gledati u ulozi Chaka Khan.

Njezin, i sve druge nastupe, možete pratiti večeras od 20 sati na Novoj TV

Tvoja reakcija?