Prvi KORONA VIRUS 914 pregleda 03. travnja 2020.

Iz zezancije snimio parodiju: 'Dok te čekala doma sarma...'

Svenkyju je bilo dosadno pa je iz karantene snimio parodiju na pjesmu 'Sama' xniks2x. Morate čuti i vidjeti kako zvuči i izgleda 'Sarma'...

Na JoomBoosu je upravo izašla dugoočekivana parodija na Nikinu pjesmu 'Sama'. Svenkyjeva 'Sarma' napokon je vani i možete je poslušati i spot pogledati na našem YouTubeu.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Pjesmu i spot sam snimio sam kod kuće, iz karantene. Bilo mi je dosadno, a i vrijeme je takvo da nam svima treba malo pozitive, pa je 'Sarma' bila odličan način za zabaviti i razveseliti ljude", kaže Svenky, koji je sam i montirao spot za ovaj urnebesan glazbeni hit.

 | Autor:

U spotu se pojavljuje i xniks2x kojoj se pjesma i Svenkyjeva ideja jako sviđaju. I ne zamjera mu što se malo našalio njezinim prvim singlom.

'Sama' se penje prema 2 milijuna

Inače, pjesma 'Sama' na JoomBoos YouTube kanalu dosad je skupila gotovo 2 milijuna pregleda, a u njoj je Nika opjevala svoj prekid s Bornom Rastovićem.

Možda te zanima... 'Sama' je napokon vani: Poslušajte Nikin prvi hit!

Hoće li je 'Sarma' prestići?

 | Autor:

Hoće li je ova parodija možda prestići i skupiti još više pregleda za par mjeseci? Tek ćemo vidjeti. Dotad, ostanite doma i slušajte ove prezabavne pjesme, a imate još glazbenih i drugih hitova na našem YouTube kanalu. I pišite nam u komentare svoja predviđanja - hoće li 'Sarma' prestići 'Samu'?

Možda te zanima... Znaš li nastaviti stihove ovih popularnih pjesama?

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 76bcfd0716ed1784419ba6721544bfcd289d89ac

    Predobro! Kada će rezultati natječaja Nešto pozitivno?