Prvi 858 pregleda 02. kolovoza 2019.

Izašao je trailer za '13 reasons why' i malo smo šokirani

13reasonswhy / instagram

Napokon smo pogledali trailer i sad znamo što nas očekuje u novoj sezoni.

Nova sezona popularne serije '13 reasons why' na Netflix stiže 23. kolovoza. Dakle, uskoro. Ako si uzbuđen kao i mi, možda je vrijeme da popričamo o novom traileru i onome što možemo očekivati.

Sitno brojimo do novih 13 epizoda megapopularne serije. Jesi li spreman za spoiler? Bryce Walker kojeg u seriji tumači Justin Prentice umre u novoj sezoni. Iako je njegov lik bio, paaa možemo reći zločest još od prve sezone, ipak nam je žao da se ovakvo što dogodi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clay Jensen keeps a lot of secrets. What does he have to hide?

Objavu dijeli 13 Reasons Why (@13reasonswhy)

Osim nove smrti u američkoj srednjoj školi, u novoj sezoni nema Hanne Baker koju je tumačila Katherine Langford. Iz Netflixa su najavili kako će četvrta sezona ujedno biti i posljednja, a tko zna kakve zanimljivosti će nam ona donijeti. Bilo kako bilo, serija je upozorila na mnoge probleme s kojima se susreću tinejdžeri i doprinijela njihovom rješavanju. Bravo za tvorce serije!

 E da, uskoro ćemo saznati tko je kriv za Bryceovu smrt. Zapiši datum u svoj kalendar jer nam je ostao još 21 dan do izlaska nove sezone!

Što misliš tko bi mogao biti krivac?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    novi sokovi omg