Prvi 441 pregleda 31. ožujka 2022.

Izašla je nova pjesma Barbi Afrike na JoomBoosu!

Nova pjesma jedne od najpoznatijih TikTokerica u regiji, Barbi Afrike, članice žirija JoomBoos Videostara, napokon je ugledala svjetlo dana i svojim zaraznim stihovima, ali i vrhunskim spotom oduševljavat će vas kad ju budete slušali i gledali na repeat!

Nakon dugog iščekivanja, nova pjesma jedne od najvećih regionalnih TikTok zvijezda, Barbi Afrike, stigla je na JoomBoos YouTube kanal! Pjesma se zove 'Bomba' i već je, u samo nekoliko minuta, potpuno oduševila publiku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim zaraznih riječi pjesme, nitko ne može ostati ravnodušan niti na njen spot kojeg se ne bi posramile niti najveće glazbene zvijezde.

U ovom spotu možemo uočiti kako prikazuje dvije različite verzije Barbi Afrike - jednu ozbiljnu i odvažnu koju pokazuje crnim outfitom i crnom tijarom na glavi, te drugu, veseliju i rasplesanu stranu koju možemo vidjeti u scenama koje su snimljene na skate parku i u kojima je Barbi odjevena u vedru odjeću plave boje. 

 | Autor: Također, ovaj spot prepun je plesnih koraka i koreografija za koje smo sigurni da će, u najkraćem mogućem roku, postati viralni TikTok dance.

'Bomba' je druga pjesma koju je Barbi snimila u suradnji s JoomBoosom, a s njom najavljuje novu sezonu talent showa JoomBoos Videostar koja kreće uskoro i za koju vam slobodno možemo reći da će biti najbolja do sada! Pripremite se...

 

USKORO KREĆE NOVA SEZONA JOOMBOOS VIDEOSTARA! STAY TUNED!

 | Autor:

Tvoja reakcija?