Prvi 1504 pregleda 27. veljače 2018.

Izgubio milijune: YouTube drži Logana Paula na uvjetnoj kazni

Logan Paul/YouTube screenshot

Nakon brojnih skandala, YouTube je kaznio Logana Paula, ali on zbog toga nije izgubio pretplatnike.

Osamnaest dana nakon što je zaustavio objavljivanje oglasa na kanalu Logana Paula, YouTube je zaustavio kaznu. Vratio je tu mogućnost kontroverznom YouTuberu protiv kojeg se digao Internet zbog videa u kojem je objavio mrtvo tijelo u japanskoj šumi samoubojica.

via GIPHY

Stručnjaci predviđaju da je zbog tih 18 dana izgubio oko milijun dolara. Oglasi su mu vraćeni nakon što je njegov tim dopustio pregledavanje videa prema pravilima i smjernicama za objavljivanje na YouTubeu. 

Paulov kanal i dalje ne ispunjava sve uvjete za Googleovo oglašavanje pa i tamo gubi novac, prema stručnim predviđanjima to iznosi više od milijun dolara mjesečno.

via GIPHY

Iako mu je YouTube vratio oglase na njihovoj platformi, stavili su ga na probni rok od 90 dana tijekom kojeg će njegove videe maknuti sa Trendinga i neće slati obavijesti o njegovom kanalu ljudima koji nisu njegovi pretplatnici.

Iako su mu ukinuli primarni način zarade na YouTubeu i Googleu, Loganu Paulu zbog toga navodno nije dodatno pao broj  pretplatnika nego je čak i privukao 100.000 novih.

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  
 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    Pa nek drugi put razmisli kaj će objavit
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Ma frajer je dosadan više