Prvi 931 pregleda 15. siječnja 2019.

Izlazi šesti nastavak kultnog horora! Nažalost, zadnji

batesdevibranio / instagram

Ovo će biti šesti nastavak, ali, nažalost, i posljednji...

Scenaristi Patrick Melton i Marcus Dunstan rade na scenariju novog, šestog nastavka filma 'Final Destination', piše The Wrap. Taj je film, otkako je izašao 2000. godine, zaradio više od 700 milijuna dolara, a ovaj dvojac planira zatvoriti popularnu franšizu.

Melton i Dunstan nagrađivani su scenaristi, dosad su osvojili nagradu za treću sezonu 'Project Greenlighta', a najpoznatiji su po tome što su radili na nastavcima popularne 'Slagalice strave'. 

Glavne uloge u zadnjem 'Final Destination' filmu odigrat će Ali Larter, Seann William Scott, Devon Sawa i Mary Elizabeth Winstead. Iako još uvijek ne znamo kad izlazi novi nastavak, svi mi koji obožavamo ovu franšizu itekako mu se veselimo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

'Suspiria'' premiere, Los Angeles, 10/24/2018

A post shared by Mary Elizabeth Winstead (@mary_elizabeth_winstead) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shooting for the stars today. ⭐️✨

A post shared by Ali Larter (@alilarter) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@d.sawa #devonsawa #devonedwardsawa #devonesawa #dsawa #idol #canadian #cute #sweet #angel #king #perfect #90s

A post shared by Devon Sawa Fan (@devonsawabrazil) on

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

 

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    uuuuuu baš dobro!