Prvi 831 pregleda 15. svibnja 2019.

Iznenađenje: 8rasta9 nastupit će s MC Stojanom, evo gdje!

8rasta9/Instagram

Ovo će biti pravi spektakl!

Ljudi, 8rasta9 je upravo na svom Instagram profilu objavio veliko iznenađenje! Naime, upravo je on gost iznenađenja na velikom koncertu MC Stojana povodom prvog rođendana Extra FM-a u Domu sportova 18.05.!

"Riječima ne mogu opisati koliko sam sretan i počašćen što ću biti gost na velikom koncertu. Iskreno se nadam da se vidimo u što većem broju", napisao je Rasta u objavi.

Koliko je ovo genijalno? Jesi li spreman/a za ovaj koncert za pamćenje?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    isse, predoobro!! :D