Prvi 754 pregleda 24. prosinca 2019.

Iznenađenje: Pjevač Basi je bio tajni djedica svojoj publici

Hrvoje Jelavic/Pixell, Privatna arhiva

Novi hit Luke Basija 'Taxi' u samo nekoliko dana je postao jedna od najslušanijih pjesama u regiji, a u znak zahvalnosti prema publici, pjevač ih je odlučio iznenaditi sa slatkim 'božićnim poklonom'.

Volim zimu, volim Božić, volim blagdane. Kad sam bio mali stalno sam slušao pjesmu ‘Santa Claus is coming to town’, a za sat vremena ću ja postati Djed Božićnjak, rekao je Luka Basi, pjevač koji se proslavio hitovima 'Istrijanko ruža moja' i 'Kad vidin Boga uživo'.

Odlučio je svoje obožavatelje za blagdane vratiti u mladost, odnosno u ono vrijeme kad su se veselili susretu s djedicom i željno iščekivali poklone ispod bora, a kod mališana još dodatno probuditi božićni duh. Za to je izabrao školsku dvoranu u Murskoj Soboti, gradiću u susjednoj Sloveniji.

Video pogledajte ovdje:

Publika nije znala tko će im zapjevati, a još su se više iznenadili kad je na pozornicu stao Djed Božićnjak. Ulazeći u dvoranu, vikao je:

"Ho, ho, ho Sretan Božić!" 

I rekao:

"Malo ćemo plesati, svirati, a onda slijedi još jedno iznenađenje!"

Pogledajte 24 pitanja s Lukom Basijem:

 Već s prvim taktovima pjesme počeo se svlačiti, a publika je odmah bila na nogama. Čim je maknuo bradu počeo je pjevati novi hit 'Taxi', a gromoglasan pljesak se čuo u dvorani.

Basi je nakon koncerta rekao:

"Bilo je odlično!" 

Novi hit poslušajte na YouTube kanalu Luke Basija. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?