Prvi 514 pregleda 18. kolovoza 2021.

Izronili 'blago' iz Jadranskog mora: 'Obogatit ćemo se!'

U trećoj epizodi adrenalinskog JoomBoosova serijala 'Roadtrip' youtuberi Bruno Lukić, Filip Dejanović TheSikrt i Filip Rebrović 10Ficho ronili su u Jadranskom moru, a uspjeli su čak pronaći i jednu dragocjenost...

Stručnjaci iz ronilačkog kluba na otoku Krku dali su JoomBoosovim influencerima sve upute i objasnili kako se moraju ponašati pod morem, a onda je krenula još jedna njihove vodena avantura.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovaj je izazov bio najzahtjevniji za TheSikrta, koji se užasno boji ronjenja i morskih dubina. 

- Sve što ima veze s dubinama, morem, meni je prestrašno. Tako da se svakako nadam da nećemo sresti nikakve velike ribe, morske pse ili neko slično biće dolje kad zaronimo - ispričao je prije zarona.

Ipak se nekako uspio izboriti sa svojim strahovima i nakon prvog zarona je sve teklo glatko. Posebno su se dečki oduševili kad su u moru pronašli 'blago'.

 | Autor:

- Ljubi ovo je bilo baš jako, jako zabavno, a još sam našao i ovu ogrlicu. Iskreno, nemam pojma koliko ovo vrijedi, ali ako bude malo više od sto kuna, ja sretan - našalio se Bruno, koji je iz mora izronio bijelu 'bisernu' ogrlicu. Pravo morsko blago, možda...

Jesu li se dečki na kraju epizode obogatili i jesu li uspjeli prodati pronađeno 'blago' iz mora pogledajte u novoj epizodi 'Roadtripa' samo na JoomBoos YouTube kanalu te u 24sata Oriđiđi Videoteci.

Tvoja reakcija?