Prvi 28 pregleda 03. veljače 2017.

Izvukla se: Eminemova kćer postala prava ljepotica

Eminem i kćer
Twitter

Djetinjstvo su joj obilježile javne svađe roditelja, droga i nasilje - ali nije ponovila tatine greške

Hailie Jade Scott Mathers (21) je svijet upoznao kad je bila glavna zvijezda tatinih pjesama - reper Eminem je u spotu za pjesmu 'Mockingbird' koja je izašla 2004. (da, toliko je prošlo!) koristio snimke iz Hailienog djetinjstva.

Osim toga, spominje ju i u hitovima 'Hailie's Song', 'My Dad's Gone Crazy' i 'Kim' u kojima joj pojašnjava često kaotičnu situaciju u kojoj je odrastala - brojne javne svađe između roditelja, ali i njihove borbe s ovisnostima.

Hailie je odrasla i očito naučila na očevim pogreškama te je danas odrasla u pravu ljepoticu koja je obrazovanje stavila na prvo mjesto.

 

Mondays 😴

A photo posted by Hailie Scott (@hailiescott1) on

 

U srednjoj školi kraljica maturalne večeri, a danas model, Hailie je ipak prioritet studiranje, na što je otac iznimno ponosan. 

 

A photo posted by Hailie Scott (@hailiescott1) on

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..