Prvi 14 pregleda 27. travnja 2015.

'Ružne bedastoće pojedinaca neću komentirati, nikome ništa ne zamjeramo'

voice
BORNA FILIĆ/PIXSELL

Ostat ću gospodin i profesionalac do kraja. Mi svojim ponašanjem i postupcima govorimo o sebi, napisao je Jacques na Facebooku i zahvalio se obožavateljima

 

Dragi svi naši...... HVALA VAM. Hvala od srca!!! Bez vaše podrške sve ovo ni u snu ne bi bilo moguće. Vi ste Ninu uč...

Posted by JACQUES HOUDEK on 27. travanj 2015

 

Jacques Houdek (34) presretan je i preponosan što je Nina Kraljić izabrana za Najljepši glas Hrvatske. Obožavateljima se na Facebooku zahvalio na riječima podrške koje ga, kaže, ponekad ganu do suza. - Bilo je doista puno izazova pred svima nama, nije bilo lako. Nina i ja smo zajedno s cijelim timom prošli zaista neke teške trenutke, osobito posljednjih nekoliko tjedana, ali smo na svaku pa i na onu najmanju negativu odlučili odgovoriti pozitivom! Vraćali smo ljubav, pružali smo ruku iako nam ponekad ljubav nije vraćena, ni ruka pružena natrag. Nikome ništa ne zamjeramo. Veselimo se i uživamo u nadasve čistoj, časnoj, poštenoj i premoćnoj pobjedi naše Nine Kraljić - kraljice glasa! Volimo te Nina i uz tebe smo uvijek - napisao je Jacques.

No, osim mnogobrojnih zahvala, čini se da nije želio ostati dužan 'pojedincima'. - Za sve vas koji brinete oko svega ružnog što pojedinci izjavljuju, kratko ću odgovoriti. Ne pada mi na pamet komentirati kojekakve bedastoće. Ostat ću gospodin i profesionalac do kraja. Mi svojim ponašanjem i postupcima govorimo o sebi - zaključio je Jacques koji smatra da su ljudi tijekom emisija jasno mogli vidjeti, a još više osjetiti kakav je on čovjek.

Podsjetimo, Tony Cetinski (45) je dan nakon finala 'The Voicea' na službenom profilu na Facebooku napisao što misli o svemu. - Bolje je časno izgubiti nego nečasno pobijediti. (Ovo se ne odnosi na Ninu Kraljić) Sve čestitke Nini, iskreno. Bila si najbolja. Jedino što vjerujem Željku je to da je stvarno već na audicijama (prepo)znao tko je the voice. Kako mu je užitak tako igrati, pitam se? Ponosan sam na sve vas ljudi. Hvala - napisao je Tony, ali ubrzo nakon toga je obrisao poruku.

Tvoja reakcija?