Prvi 660 pregleda 26. rujna 2019.

Jake malo trola, a Kylie Tanu savjetuje o trudnoći

tanamongeau/Instagram

Jake Paul se odlučio našaliti s fanovima pa je objavio kako je Tana trudna i 'digao' je sve na noge. No, zbog toga smo barem saznali što je Kylie savjetovala Tani o trudnoći i baš su slatke.

Jake Paul voli trolati ljude na internetu pa je tako ovaj put na Twitteru napisao da je Tana Mongeau, njegova žena, trudna i svi su podivljali.

Čini se da ipak to nije istina, jer je Tana vrlo brzo opovrgnula njegovu izjavu. No, ono što nam je najslađe u cijeloj priči jest Tanino priznanje o tome kako joj je Kylie Jenner još davno dala predivan savjet vezan uz trudnoću, javlja Popbuzz.

Podijelila svoje iskustvo s Tanom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

she gave me pregnancy advice last night... :o 🖕🏼

A post shared by tanamongeau (@tanamongeau) on

Kylie je youtuberici dala jako slatki trudnički savjet. Ona je sama bila presretna u trudnoći i bilo joj je jako lijepo dok je 'nosila' Stormi, pa je svoje iskustvo podijelila i s Tanom. Evo što joj je rekla: 

"Kylie mi je rekla kako joj se trudnoća super razvijala i da joj je bilo lijepo", napisala je Tana. Awww... BFF!

Osvrnula se na Jakeove izjave o trudnoći

"To što mi je Kylie rekla ne znači da sam zapravo trudna. Ustvari, trenutno sam pijana pa u meni sigurno nema bebe. Jake laže, samo vas trola", dodala je nakon toga.

Iako je ovo, na kraju, samo šala, baš nas zanima kako bi izgledalo Jakeovo i Tanino dijete. A vas?

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?