Prvi 583 pregleda 05. veljače 2020.

Jake misli da bi se on i Tana trebali pomiriti

jakepaul/Instagram

Tana je pitala obožavatelje misle li da se treba pomiriti s Jakeom, a on je glasao za 'da'!

Jake Paul si je zadao cilj. Opet želi osvojiti svoju bivšu, youtubericu Tanu Mongeau. Da i ona razmišlja o pomirenju dala je naslutiti zanimljivim pitanjem na Instagramu.

'Da!'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SHANE DAWSON & SLUTTY JEFFREE STAR lol HAPPY HALLOWEEN u filthy animals🎉

Objavu dijeli Jake Paul (@jakepaul)

Naime, ona se za savjet obratila obožavateljima na Instagramu i pitala ih misle li da se treba pomiriti s Jakeom. Naravno, odgovori su brzo krenuli stizati.

Odgovori fanova stizali su brzinom munje, a među njima se našao i Jakeov odgovor, koji je besramno odgovorio da i dao joj do znanja da bi se trebala pomiriti s njim. Ona je screenshot kasnije objavila na Twitteru, ali bez ikakvog posebnog komentara...

Uvijek ću te voljeti?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

shopping for clout, strawberry lube, pregnancy tests, & hummus..

Objavu dijeli Jake Paul (@jakepaul)

No, taman kad su svi pomislili da će na tome stati, svega sat vremena kasnije tweetala je riječi pjesme 'I Will Always Love You' Whitney Houston, čime je možda htjela poručiti da još ima šanse za njih dvoje. Ili se samo dobro zeza... 

Brak je trajao šest mjeseci

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7.28.19 I love you tana♥️

Objavu dijeli Jake Paul (@jakepaul)

Podsjetimo, Tana i Jake prije mjesec dana na Instagramu su najavili da se razvode, nakon samo šest mjeseci braka. Tada su oboje napisali dirljive poruke za kraj i objavili zajedničku fotku.

"Ok, ne znam kako da točno objavim to da 'uzimamo pauzu' i ovo je jako čudno... Ali, sretna sam što i dalje mogu sjediti i smijati se s Jakeom dok ovo radimo. No, zasad smo odlučili prekinuti i fokusirati se na vlastite, lude živote. Nikad ne znate što vam nosi budućnost i uvijek ću voljeti Jakea i sve što smo zajedno napravili", napisala je tada Tana i Jakea nazvala svojim najboljim prijateljem za cijeli život.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?