Prvi 2390 pregleda 19. kolovoza 2021.

Jali Bratu i Bubi Corelliju zabranili ulazak u Srbiju?

Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell

Odmah poslije nasilnog incidenta koji se dogodio na koncertu bosanskohercegovačkih repera Jale Brata i Bube Corellija u Nišu, pokrenuta je peticija kojom im se brani ulazak u Srbiju

Nakon što se društvenim mrežama proširila snimka s koncerta bosanskohercegovačkih repera Jale Brata i Bube Corellija gdje je njihovo osiguranje s bine bacilo tinejdžera koji se želio fotografirati, zabranjen im je ulazak u Srbiju, piše Noizz.

Buba i Jala su 31. srpnja, s reperom Inasom, nastupili na Ljetnoj pozornici u Nišu i dok je Inas nastupao, jedan tinejdžer se popeo na binu u namjeri da se fotografira, ali ga je osiguranje nasilno bacilo natrag u publiku. Publika koja je bila prisutna na koncertu i svi oni koji su putem društvenih mreža imali priliku vidjeti što se dogodilo pokrenuli su peticiju kojom su reperima željeli zabraniti ulazak u Srbiju. 

Pogledajte snimku:

Peticiju je dosad potpisalo čak 68 tisuća ljudi. 

Također, gotovo svi koji surađuju s Jalom i Bubom su im okrenuli leđa jer nitko ne želi podržati osobe koje svom osiguranju dopuštaju da na taj način tretira ljude. Već im je otkazan i nastup na Music Week festivalu gdje će ih zamijeniti pjevačice Senidah i Jelena Karleuša, piše Telegraf.

Što vi mislite o njihovom potezu i svemu što je nakon toga uslijedilo?

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 2010coolgirl20101

    Neka su im zabranili