Prvi 322 pregleda 14. svibnja 2020.

James Charles i kolege snimili video u kojem uče šminkati

jamescharles/Instagram

Prošli je tjedan James Charles pred natjecatelje showa ‘Instant Influencer’ stavio zadatak da moraju snimiti collab s nekim od poznatih imena iz svijeta ljepote i make-upa, a sada je taj izazov i sam prihvatio i to uz pomoć sedam istaknutih članova beauty zajednice

U novom videu pod nazivom "Najveća beauty kolaboracija u povijesti" James Charles je okupio Patricka Starrra, NikkieTutorials, Nikitu Dragun, Mykie, Manny MUA, Louie Castra i Bretmana Rocka te su svi zajedno snimili jedan videu u kojem gledatelje poučavaju o čemu drugom nego tehnikama šminkanja.

via GIPHY

Ipak, video nije snimljen isključivo s ciljem zabavljanja publike već kako bi se prikupio novac za fond solidarnosti svjetske zdravstvene organizacije u borbi protiv COVIDA-19, piše Paper.

Youtuberi su se podijelili tako da NikkeTutorials započinje video s nanošenjem baze za make-up, zatim slijedi Starrrovo nanošenje pudera dok Dragun nastavlja s tehnikom konturiranja. Mykiejev dio se odnosi na popunjavanje obrva, nakon čega James Charles preuzima dio s nanošenjem sjenila. Plavokosa Rock se pobrinula oko trepavica, a Manny MUA oko highlightera. Ukrašavanje usana je pripalo Castru, dok je za kraj James Charles rekao sljedeće: 

"Kao beauty znalci i YouTuberi nevjerojatno smo sretni i zahvalni što još uvijek možemo raditi svoj posao tijekom ove zaista grozne globalne pandemije. Znamo da to, nažalost, nije slučaj za velik broj ljudi", rekao je.

"Svi smo mi zahvalni svima vama koji nas svakodnevno gledate i podržavate. Budući da je ovaj video danas bio tako poseban, htjeli smo vam zahvaliti što ste nas podržali u ovome."

Inače, ovaj projekt je pokrenut Charlesovom osobnom donacijom u iznosu od 25.000 dolara, a do sada je prikupljeno blizu 5 milijuna dolara. Google je također obećao uplatiti dva dolara za svaki donirani dolar.

 

Novi JoomBoos Posterbook potraži na svim kioscima tiska!
 | Autor:

Tvoja reakcija?