Prvi 813 pregleda 28. studenoga 2019.

James Charles rekao da su Tatine optužbe odvratne

James Charles/instagram glamlifeguru/instagram

James se otvorio o javnoj svađi s Tati Westbrook u novom intervjuu. Rekao je kako su njezine optužbe da on zavodi heteroseksualne mladiće jako štetne za LGBT+ zajednicu. I odvratne.

Prošlo je dosta vremena, po internetskom računanju, otkako je Tati Westbrook prozvala Jamesa Charlesa u videu koji je trajao 43 minute. Taj video je izazvao da James izgubi čak tri milijuna subscribera na svom YouTube kanalu, koje je u međuvremenu vratio. U novom intervjuu s Paper Magazinom James tvrdi da se i dalje nosi s posljedicama njihove javne svađe. 

I dalje trpi posljedice

Kaže kako su njezine tvrdnje da on 'vara' i 'zavodi heteroseksualne muškarce pogubna za LGBT+ zajednicu, jer pomažu stereotipu da su homoseksualni muškarci predatori. Izjavila je to nakon što se on udvarao konobaru u restoranu u kojem su bili za Tatin rođendan.

"U stvarnosti, naš odnos je bio potpuno obostran. On mi je rekao da je biseksualan, što je kasnije rekao i svijetu. U tome nema ništa loše'', rekao je James.

Utjecaj na psihološko zdravlje

Iako mu je krenulo na poslovnom planu, kaže da je ta situacija jako utjecala na njegovo psihičko zdravlje. 

"Mentalno nisam gdje želim biti, najteže mi pada činjenica da je prošlo šest mjeseci otkako se drama odvila, a ja se i dalje nisam vratio u normalu'', rekao je. 

Što vi mislite, je li James u pravu? 

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

 | Autor:

Tvoja reakcija?