Prvi 689 pregleda 02. ožujka 2021.

Jaran iz 'Noćne more': 'Neću ja nositi zaštitno odijelo'

screenshot/youtube

U novom 'Fake News' showu, mladi JoomBoosovac Karlo Kreš ponovno je testirao građene Zagreba. Rekao im je da će političari zabraniti TikTok i da će se uz maske nositi i zaštitna odijela. Htio je vidjeti tko će povjerovati

Osim ove lažne vijesti o zabrani TikToka, Karlo je prolaznicima rekao i kako će se uz zaštitne maske, odsad morati nositi i zaštitna odijela na ulicama. A među građanima koje je sreo bio je i popularni Jaran iz 'Noćne more'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Jeste li čuli da ćemo odsad morati nositi i zaštitna odijela uz maske dok šećemo vani? Stožer je tako odlučio i danas su to objavili na pressici", rekao je Karlo Jaranu. Njemu je ta ideja bila grozna.

"Ma da? Otkud sad to? Ma ne zanima me, nema šanse", rekao je Jaran. Pritom je nešto i opsovao i demonstrativno odšetao od Karla.

POGLEDAJTE 'ZVIJEZDE VRIŠTE' S JARANOM:

Ova lažna vijest bila je mnogo manje dramatična jednom Zagrepčaninu kojeg je Karlo sreo na okretištu. 

"Ma znate kaj, čini se da ćemo uskoro svi i skafandere nositi", našalio se gospodin. 

Isto su odreagirale i dvije gospođe na glavnom Trgu. 'Ma to je zezancija, što je vama? To je van pameti', komentirale su kratko. 

Karlo je prolaznicima pokušao 'prodati' i vijest da će zabraniti alkohol u svim klubovima kad se opet otvore, ali i da će političari zabraniti korištenje TikToka u Hrvatskoj. 

"Ja baš i ne koristim TikTok svaki dan, pa ne znam hoće li me toliko pogoditi. Imam ga na mobitelu, ali ne koristim ga tako često", rekla je jedna cura koju je sreo na Zrinjevcu. Pritom se našalila da 'nije baš toliko stara' da ne zna što je TikTok, jer je Karlo malo posumnjao u njeno znanje.

POGLEDAJTE 'ZVIJEZDE PADAJU' S JARANOM:

Ovaj je show pokrenut kako bi se podigla svijest građana da ne vjeruju baš svemu što čuju i pročitaju online, zbog sve većeg broja lažnih vijesti koje se šire društvenim mrežama. Kako su na njegove lažne vijesti reagirali ostali prolaznici te koja ih je najviše pogodila, pogledajte u novom videu na JoomBoos YouTube kanalu. 

 

 Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

 | Autor:

Tvoja reakcija?