Prvi 5134 pregleda 05. ožujka 2018.

Jarci će se konačno zaljubiti, a vage će imati ljubomorne ispade

Pixabay

Što vam zvijezde poručuju ovaj tjedan, morate li se smiriti ili tražite samo zabavu?

Ovan

U ljubavi će vam se činiti da je samo vama stalo, no to nije istina. smirite se. Ne forsirajte izražavanje emocija. Budite strpljivi jer će se sve dogoditi u svoje vrijeme. Ne zamarajte se sitnicama, pustite posao da ide svojim tokom. Ne igrajte na sigurno nego se usudite i na manji rizik.

Bik

Posao će vas iscrpljivati. Imat ćete osjećaj da se nikako ne možete naspavati. Ono što morate napraviti, napravite kako spada. Tako ćete i zatvoriti usta onima koji će vas zadirkivati. 

via GIPHY

Blizanci

Iako će vam se činiti da se trudite bez veze i da to nitko ne vidi, to nije tako. Unatoč frustracijama, ljubavna očekivanja će se ostvariti, no to samo znači da nastavite biti iskreni. Nemojte se previše uplitati u tračeve i govorkanja, držite se svog posla i sve će biti ok.

Rak

Ne navaljujte. Ovaj tjedan ćete imati osjećaj da unatoč 100 ideja koje imate jednostavno vas nitko ne doživljava. To samo pokazuje da još nije vrijeme da se previše istaknete. Radite tiho i staloženo, čekajte svojih pet minuta slave jer one dolaze.

Lav

Izazovi, Izazovi i samo izazovi su sada oko vas, a to ne bi bio problem da je vaša unutarnja baterija pred "umiranjem". Ne postavljajte si sada previsoko kriterije, planirajte i napravite ono što sada morate.

Djevica

Ovo je vrijeme kad ne smijete sumnjati u svoje sposobnosti. Sve poslovne dvojbe i probleme rješavat ćete bez problema. Počet ćete stvarati nove projekte i tražiti nove uvjete rada. I sve će vam ići od ruke.

via GIPHY

Vaga

Ovaj tjedan energije ćete imati za apsolutno sve. Ispadi ljubomore, traženje pozornosti, zahtjevanje novih planova i isprobavanje novih hobija, poslova, ma za vas ništa ovaj tjedan nije nemoguće. Samo malo vježbajte samokontrolu, ona će vam ipak dbro doći. Posebno kad sa svojim prohtjevima i ispadima umorite partnera.

Škorpion

Ovaj tjedan ni sami ne znate što želite u ljubavi. Ili će vam partner toliko nedostajati da ćete okrenuti nebo i zemlju da biste to ostvarili ili će vas apsolutno boliti briga i uživat ćete u samoći. Istovremeno ćete obnoviti mnoge kontakte i ostvariti nove koji će vam pomoći u poslu, ali i proširiti vam horizonte.

via GIPHY

Strijelac

U ljubavi točno znate što želite i kako to ostvariti,  a to isto želite i od voljene osobe. Ali... poradite na taktu i strpljenju. 

Jarac

Ljubav stiže. Konačno. Ovo ste dugo čekali, ali netko vam je konačno zapeo za oko, a osjećaji su čini se uzajamni. Dotjerajte se i izađite van. Družite se jer ljubav stiže.

Vodenjak

Posao će se konačno pomaknuti s mrtve točke. Mnogi će vas prepoznati kao talentiranog i vrijednog radnika. Budite ono što jeste i ne bojte se. Sve će ispasti dobro.

via GIPHY

Ribe

Ovaj tjedan vam je najbitnija zabava. Nećete tražiti ozbiljnu vezu, ali ako se dogodi, prihvatit ćete je. Na poslu će biti pritisaka. Mjerit će se vaše sposobnosti, postignuća, ali ne bojte se jer imate sve kvalitete koje su potrebne.

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    Meni horoskop uvijek kaze krivo 😢😢