Prvi 1299 pregleda 19. travnja 2019.

Jason Momoa obrijao bradu i sad je skroz drugačiji

_gossip_shhh/instagram

Vlastita promjena u znak pozitivne promjene u svijetu. Ah, taj mudri Jason

Najveći zaštitni znak Jasona Momoe zasigurno je bila njegova duga brada s kojom ga pamtimo iz mnogih filmova i serije Game of Thrones. No, izgleda kako je takvom 'looku' došao kraj, barem za sada, piše Bored Panda.

Sad je druga osoba

Da je brijanje brade zaista poseban trenutak u njegovu životu govori činjenica kako je to učinio na skroz neobičnoj lokaciji, pritom snimajući svaki korak. Snimio se kako se brije u pustinji. Dosta domišljato.

 | Autor: YouTube/screenshot, canva YouTube/screenshot, canva

Očuvanje planete

"Želim to učiniti kako bih osvijestio da plastika uništava naš planet i mislim da imam rješenje", rekao je. "Ne želim se s time zezati. Postoji samo jedna stvar koja stvarno može pomoći našem planetu i spasiti ga, sve dok tu stvar recikliramo. Riječ je o aluminiju. Može se 100 posto reciklirati", rekao je dok se spremao obrijati bradu.

Jason bez brade

 | Autor: YouTube/screenshot, canva YouTube/screenshot, canva

"Brijem tu zvijer, vrijeme je za promjenu", nastavlja Momoa. "Promjena na bolje... Za moju djecu, vašu djecu, svijet. Napravimo pozitivnu promjenu za zdravlje našeg planeta", zaključio je. 

Reakcije fanova

Fanovi su uglavnom u šoku i ne mogu se navikunti na njegov novi izgled, a neki su i 'ljuti' jer je moralo doći do ovog. Da smo bolje pazili na planetu, Momoa se ne bi trebao brijati i sve bi bilo uredu, misle neki! Jao :D

 | Autor: Twitter/screenshot Twitter/screenshot

 | Autor: Twitter/screenshot Twitter/screenshot

Pogledaj cijeli video:

POGLEDAJ NOVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

   | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Štooooooooooo?????