Prvi 747 pregleda 23. svibnja 2021.

Javili se Talijani: 'Šokirani smo navodima o drogiranju'

pixsell/instagram

Kažu da su se spremni i testirati kako bi dokazali da nemaju veze sa šokantnim navodima koji o njima kruže internetom

Nakon sinoćnje pobjede na Eurosongu na društvenim su se mrežama počele širiti snimke vokala grupe Måneskin, Damiana Davida (22), na kojima, naveli su gledatelji, "nešto šmrče sa stola". Ti su navodi šokirali pjevača i ostale članove grupe te su na Instagramu objavili kako su ovi navodi daleko od istine te da su to spremni dokazati i testom na drogu. 

'Spremni smo se testirati'

"Zaista smo šokirani navodima pojedinaca o tome da se Damiano drogirao pred kamerama. Mi smo PROTIV droge i nikada nismo konzumirali kokain. Spremni smo se testirati, jer nemamo što skrivati. Došli smo ovdje svirati našu glazbu i  jako smo sretni zbog pobjede na Eurosongu. Želimo se zahvaliti svima koji nas podržavaju. Rock 'n' Roll nikad ne umire! Volimo vas", poručili su članovi benda na službenom Instagram profilu. 

 | Autor:

Nakon ove objave zaigrali su stolni tenis u prostorijama za zabavu na Eurosongu. 

Prve su im čestitale Uraganke

Talijani su odnijeli pobjedu s velika 524 boda, a prve koje su im čestitale nakon pobjede bile su djevojke iz grupe Hurricane. Sanja Vučić (27), jedna od članica Uraganki, na jednoj je konferenciji za medije izjavila kako se zaljubila u mladog Talijana. 

"Totalno sam se zaljubila u njega, on je predivan muškarac. Ja sam slobodna, ali htjela bi se samo slikati s njime.. bolje da prestanem pričati o tome. Željela bi se udati za njega, ali on je od mene mlađi ipak šest godina", ispričala je. 

 | Autor: tiktok tiktok

Nakon što su proglašeni pobjednicima, Sanja i cure iz Uraganki otrčale su im u zagrljaj, a Damiano joj je uzvratio jednako čvrstim zagrljajem. Tko zna, možda nakon Eurosonga dođe i do neke zanimljive glazbene suradnje...?

Kako se vama sviđa talijanska pobjednička pjesma? Jesu li zaslužili pobjedu? Glasujte u anketi.

 

Tvoja reakcija?