Prvi 84 pregleda 04. siječnja 2016.

Jay Z: Harry Styles će postati najveća zvijezda ikad!

Harry Styles
Pixsell

Dva velika glazbena imena uskoro će početi zajedno raditi na Stylesovom projektu

Nakon što je Zayn Malik (22) zauvijek otišao iz benda, ubrzo su i preostali članovi One Directiona shvatili da bi trebali poći njegovim stopama. Iako je navodno riječ samo o uzimanju pauze, njihovu su obožavatelji itekako skeptični oko toga. Situaciju niti malo ne olakšava ni činjenica da je Harry Styles (21) već isplanirao svoj prvi solo projekt.

Svojim je potezom zainteresirao i još jedno veliko ime iz svijeta glazvbe - Jay Z-a (46), koji želi s njim surađivati preko svoje kompanije Roc Nation i obećava da će ga učiniti "najvećim izvođačem na svijetu".

- Harryju nije potrebna nikakva pomoć za reklamu, svi na svijetu znaju tko je, ali mora prestati biti dio grupe i postati invidivualni izvođač - smatra reper.

Štoviše, kako piše portal Gigwise, tvrdi da bi svoj naum o stvaranju navjeće zvijezde ikad mogao ispuniti u manje od godinu dana. 

- Mogu mu omogućiti da radi sa najvećim zvijezdama i producentima - istaknuo je Jay Z.

Ipak, još ćemo neko vrijeme morati pričekati da vidimo hoće li Harry pristati na njegovu ponudu ili će se na putu do slave boriti sam.

Iako još uvijek nema detalja oko Stylesova prvog solo albuma, za sad su poznata imena nekih od pjesama. Tako ćemo imati prilike uživati u ritmovima 'Coco', 'Endlessly', 'Already Home' i '5378 Miles'.

Tvoja reakcija?