Prvi 2005 pregleda 18. svibnja 2019.

Je li moguće da će YouTube drama godine uskoro završiti?

jamescharles/Instagram

Jamesov kanal bilježi 30 tisuća novih subscribera

Je li moguće da se najveća youtube drama ove godine polako bliži kraju? 

Vjerojatno već sve znaš o priči koja je u posljednje vrijeme punila naslovnice medija. No, ako te ipak nekako uspjela zaobići ponovit ćemo ti o čemu je riječ. Make up gurui James Charles i Tati Westbrook bili su bliski prijatelji. Ipak, njihovom prijateljstvu došao je kraj kada je James promovirao vitamine za kosu konkurentskog proizvođača Tati Westbrook. Ona mu je to jako zamjerila i u videu objasnila zašto je njihovom prijateljstvu došao kraj. Drama je počela i James je velikom brzinom gubio milijune subscribere. U cijelu priču uključili su se poznati influenceri i zauzimali strane.

via GIPHY

Tati je ipak shvatila da je moguće da mu je uništila život pa je objavila novi video, a internet zajednica se ipak počela iznova subscribeati na kanal kontroverznog 19-godišnjaka. Sad je izgleda porast u broju subscribera glavna tema o kojoj se priča na Twitteru, javlja Seventeen. Kako tvrde pratitelji ove drame, upravo je njezin novi video razlog zašto njegov kanal bilježi preko 30 tisuća novih subscribera.

Je li zaista moguće da se drama polako smiruje i da će joj uskoro doći kraj, preostaje nam vidjeti. U showbizzu se nikad ne zna što sutra nosi.

Što ti misliš? Je li vrijeme da se ova drama završi?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu. 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    pa bilo bi vrijeme vise