Prvi Savršen spoj 1840 pregleda 06. lipnja 2019.

Je li ovo novi rap hit?

screenshot

U novoj epizodi serije 'Savršen spoj' odmah na početku je nova pjesma JoomBoosovca Raste. Mnogi misle da bi mogla postati veliki hit.

Pjesma se zove Crni dani i, da, dosta je crna. Teška je i možda ne baš nešto što smo dosad navikli od Raste, ali refren je jako catchy i tekst je dobar, pa bi se mogla uhvatiti.

Poslušaj pjesmu u novoj epizodi:

"Pjesma je savršena", "Pjesma na početku je vrh", "Ne mogu je prestati slušati". Ovo su samo neki od komentara fanova na YouTubeu, a ako vam nije dosta slušati je ovako kao dio epizode, cijeli spot i pjesma izlaze večeras u 18:00 sati na JoomBoos kanalu.

 | Autor: instagram story instagram story

Kako vam se sviđa?

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tkosamja

    Mali nije los,al previse podsjeca na fil tilena...i zastoo,zastoo sve nove "rap" stvari moraju biti na istu foru,di je onaj old school? Zar vise nitko nezna tako nesto izvesti? Nemam nista protiv,ali da ovo "repa" uzivo,zvucalo bi drugacije ;)
  • mala_loodacha

    dobraaaa