Prvi 17 pregleda 10. srpnja 2015.

Jedan dan ljubavi s Massimom

Massimo
Petra Oreč

Poznati pjevač nastavlja turneju pod nazivom 'Jedan dan ljubavi'

Iako je u zadnje vrijeme bio poprilično zauzet s angažmanom u X Factoru, Massimo ne odustaje od svoje turneje pod nazivom 'Jedan dan ljubavi'.

Već mjesecima zabavlja publiku diljem cijele regije, a u njegovim vokalnim sposobnostima uskoro će uživati i publika u Šibeniku te Opatiji.

Massimo | Autor: Petra Oreč Petra Oreč

Massimo će svojim novim i starim hitovima rastjerati ljetne vrućine i zabaviti vjerne obožavatelje. A koliko ga publika voli potvrđuje i činjenica da je u Šibeniku planiran samo jedan koncert, ali zbog velikog interesa pjevač je odlučio organizirati i drugi. Tako će se šibenska publika s Massimom družiti 11. i 12. kolovoza na prekrasnoj tvrđavi Sv. Mihovila.

Massimo | Autor: Facebook Facebook

Svi koji dođu na koncert uvjerit će se da ima nečeg magičnog u kombinaciji Massimovih hitova, tvrđavi s pogledom na more i ljetnom nebu posutom zvijezdama.

Iako su karte za Šibenik gotovo rasprodane, samo dva dana kasnije, 14. kolovoza, popularni pjevač nastup će i u Opatiji. Za taj koncert još uvijek ima karata, pa ako si u tom dijelu Hrvatske i želiš uživati u posebnom Massimovom koncertu, požuri po svoju kartu da ne ostaneš bez nje! :)

Dok većina uživa na godišnjem odmoru, za Massima će ovo biti itekako radno ljeto. 

Tvoja reakcija?