Prvi 897 pregleda 17. studenoga 2018.

Jedan novi kandidat live kviza nam je nekako poznat?!

Josip Regovic/PIXSELL

Vrijeme je da upoznate nove kandidate kviza Znaš il' padaš koji možete pratiti svake nedjelje u 17 sati na JoomBoos YouTube kanalu

Znaš il' padaš je JoomBoosov originalni LIVE kviz koji možeš pratiti svake nedjelje u 17:00 sati. Kroz cijeli show vode te tvoji omiljeni youtuberi Nika Pavičić i 8rasta9 kao 'Mirek i Milica'.

Ako želiš sudjelovati u kvizu možeš se prijaviti na jednostavan način.

Ako imaš 17 godina i više, i ti možeš biti dio ovog genijalnog kviza. Prijavi se, sudjeluj i ludo se zabavi!

Sve što nam trebaš poslati je:

1. Ime i prezime

2. Koliko godina imaš

3. Od kuda dolaziš

4. Broj telefona/mobitela

5. Zašto si ti baš idealan kandidat za naš kviz

Prijavu možeš poslati na mail: kontakt@joomboos.hr, a možeš se prijaviti do 18. 11. 2018. 

Sada je vrijeme da upoznaš kandidate nove epizode!

Leon Gržinić, 17 godina

 | Autor:

Leon dolazi iz Rovinja, ima 17 godina i ide u Umjetničku školu, smjer modni dizajn. Time se aktivno bavi već tri godine i sudjelovao je već na dvije revije. U slobodno vrijeme s prijateljem Markom snima za YouTube, a sve mlade poziva da glasaju za Europski parlament, jer će sam to sigurno napraviti! 

Dorian Copak, 17 godina

 | Autor:

Dorian dolazi iz Križevaca, ima 17 godina (i tri četvrtine) i trenutno je učenik 4. razreda srednje škole. U slobodno vrijeme voli raditi sve i svašta, a u kviz će se, kaže, super uklopiti - jer je jako zabavan, duhovit i otvoren. Smatra da Europska Unija mladima nudi puno super mogućnosti, i baš zato poziva sve mlade da se odazovu na izbore za Europski parlament, jer će on svakako izaći.

Tea Majdandžić, 18 godina

 | Autor:

Tea dolazi iz Siska, ima 18 godina i njezin hobi je pjevanje. Osim što ima talenta za pjevanje, Tea je iskrena, otvorena, zabavna i spremna za sve lude ideje koje se stave pred nju, zbog čega misli da će se savršeno uklopiti u naš live kviz. Smatra kako bi na izborima za Europski parlament trebali glasati svi s pravom glasa, zato što je to put u bolju budućnost i veće i otvorenije mogućnosti, pogotovo za mlade!

Marco Cuccurin, 17 godina

 | Autor:

Marco ima 17 godina, dolazi iz Pule i njegov je hobi već dugih osam godina - pjevanje. Nastupao je i u showu Zvijezde, ali osim pjevanja ima još nekoliko talenata. Nekad se aktivno bavio i plesom, a uz to je i super kuhar. Smatra da je idealan kandidat za live kviz zato što je duhovit, originalan i vrlo hiperaktivan, a tu svoju energiju svakako namjerava usmjeriti i na glasanje za Europski parlament. Smatra kako samo aktivacijom možemo stvoriti bolju budućnost i poziva sve da se odazovu!

Tomislav Mađerić, 22 godina 

 | Autor:

Tomislav ima 22 godine, dolazi iz jednog malog sela Setuša i obožava beatboxati. Smatra da je super kandidat za live kviz jer je komunikativan i iskren, a jedina mana mu je, kaže, to što je predobar prema drugima. Želi pozvati sve mlade (i stare) da glasaju za Europski parlament, jer nam glasanje otvara nove mogućnosti, perspektive i nade za bolje sutra. 

 

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajmeeee sjećam ga seee