Prvi 1164 pregleda 15. lipnja 2020.

Jedna škola, bezbroj mogućnosti. Koji je tvoj izbor?

gaudeaums

Gaudeamus nudi posebno iskustvo srednjoškolskog obrazovanja. Zašto? Uvjerite se sami!

Brza profesionalna orijentacija

Svakom učeniku pristupa se individualno, a cilj je već tijekom prve godine školovanja u Gaudeamusu doći do onoga što učenika zanima te odabrati izborne i kreativne predmete uz pomoć aplikacije i mentora. U sljedećim koracima se kroz projekte i praktičnu nastavu radi na usvajanju vještina potrebnih za daljnji profesionalni razvoj učenika. Osim toga, u Gaudeamusu nema stresnog učenja napamet, već su razumijevanje i povezivanje, odnosno koreliranje, tajna uspješnih učenika ove škole, a kasnije radnika ili poslodavaca.

Uspješni sportaši

 | Autor: gaudeaums gaudeaums

Znamo da profi sportašima nije lako, a da im je škola jako važna. Imajući to na umu, sportašima omogućujemo kasniji dolazak i raniji odlazak sa nastave kako bi mogli trenirati 2 do 3 puta dnevno. Zahvaljujući našem rasporedu, sustavu mentorstva i konzultacijama sportaši u Gaudeamusu uspješno usklađuju sportske i školske obaveze. Jedan od mnogih uspješnih sportaša škole je i nogometaš Toni Fruk, koji je uspješno završio 4. razred i položio državnu maturu – istovremeno igrajući za Fiorentinu!

Film i poljoprivreda

 | Autor: gaudeaums gaudeaums

Iako rođeni na isti dan, blizanci Ivor i Svebor Romulić pronašli su se u vrlo različitim područjima! Dok se Ivor posvetio ekološkoj poljoprivredi, Svebora zanimaju video i fotografija. Obojica razvijaju svoja znanja i vještine kroz različite školske projekte, dok im individualni pristup omogućava da se i tijekom školskog tjedna posvete svojim interesima i ono što vole povežu sa svojim kreativnim predmetima.

 | Autor: gaudeaums gaudeaums

Umjetnost i škola

 | Autor: gaudeaums gaudeaums

Ida Antunović, učenica 3. razreda gimnazije Gaudeamus ujedno je i učenica srednje glazbene škole. Ova svestrana mlada djevojka uz dvije srednje škole uspješno pronalazi vrijeme i za svoje druge interese – manekenstvo i režiju. „Upravo snimam kratkometražni animirani film stop frame animacijom te sama mogu odrediti kada ću pisati ispite u školi kako bih se mogla posvetiti filmu.“

A jeste li znali da iz GiGe izlaze i INFLUENCERI?

Preko Gaudeamusa do najprestižnijeg sveučilišta na svijetu

 | Autor: gaudeaums gaudeaums

Jakov Mlinarević ostvario je stipendiju na UCL sveučilištu u Londonu, koje je jedno od 5 najboljih svjetskih sveučilišta. "Smjer koji sam odabrao i upisao jest znanstvena arheologija, a najkorisnija stvar koju sam ponio iz Gaudeamusa je uvježbanost u pisanju eseja."

Internet nastava

 | Autor: gaudeaums gaudeaums

Putem za to namijenjene online platforme, Loops-a, u Gaudeamusu se jednom do dvaput tjedno izvodi Internet nastava. Učenici školske sate tako mogu provoditi u svom omiljenom okruženju te zahvaljujući komunikaciji sa profesorima u realnom vremenu riješiti sve nejasnoće vezano za gradivo.

Stipendija i mobitel

I ove se godine možeš prijaviti za stipendiju u najboljoj školi u Hrvatskoj! Prijava je vrlo jednostavna, samo se trebaš javiti na stipendija@gaudeamus.hr i pričekati daljnje upute. Kako bi stvar bila još bolja, ove će godine dobitnik četverogodišnje stipendije u Gaudeamusu biti nagrađen i mobitelom po izboru!

Budi svoj, budi GiGa!

Tvoja reakcija?