Prvi 3401 pregleda 27. travnja 2019.

Jedva čekamo: Leon i Monika otkrili datum vjenčanja

mr.moncina/Instagram

Youtubersko vjenčanje godine je na pomolu

Magic Leon i Mr. Mončina danas slave osmu godišnjicu veze, a zaručili su se prije godinu dana. Ovaj prigodan dan odlučili su iskoristiti upravo kako bi s fanovima na Instagramu podijelili predivnu vijest o datumu vjenčanja: "Kao što znate, nakon osam godina veze i skoro godinu dana zaruka, odlučili smo potvrditi datum vjenčanja... Danas je prigodan trenutak podijeliti to s vama! 24.04.2020.", napisala je Monika u objavi.

 | Autor: mr.moncina/Instagram mr.moncina/Instagram

Pa čestitamo! Nije li ovo najljepša vijest danas?

Instagram su iskoristili i kako bi si međusobno čestitali godišnjicu, a mi ne možemo odlučiti tko nam je slađi:

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

Nisu li preslatki?

Još jednom čestitke od nas, kako za godišnjicu tako i za vjenčanje koje jedva čekamo! Sretnom paru želimo svu sreću svijeta!

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI JOOMBOOS VIDEO:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar nixo

    nixo

    Aaaaaaa,bas mi je drago!
  • mala_loodacha

    aaaa, baš mi je drago!!