Prvi 1182 pregleda 28. travnja 2019.

Jedva preživjeli: Proveli 15 minuta u ukletoj kući

YouTube/screenshot, canva

U Pragu je za ekipu Eurotripa definitivno vrijedila izreka: 'Tko preživi, pričat će'

Ekipa Eurotripa posjetila je i Prag u kojem su se mislili opustiti i uživati, a na kraju su kući otišli sa strašnim iskustvom. 

"U Pragu smo imali nevjerojatno iskustvo. Posjetili smo najstrašniju horor kuću ikad. Puls nam je naglo skočio, a znoj nas je oblio u sekundi", rekla je youtuberica Gloria Berger.

To je nešto što će ona i Petra Dimić pamtiti do kraja života.

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

"Prije ulaska u kuću strave čekao nas je informativan razgovor s voditeljem. Pet puta nas je pitao jesmo li sigurne da želimo ući i ima li tko od nas problema sa srcem, a čak smo morale potpisati suglasnost da ulazimo na vlastitu odgovornost", rekla je Petra. No za jednu od njih to je ipak bilo previše.

"Kad sam kročila u mračnu sobu, odjednom me uhvatila panika. Digla sam ruku i počela vikati: "Ja sam pile", što je njima znak da odustaješ, a kasnije sam se upisala na njihov zid kukavica. Nije mi žao", rekla je Petra. Gloria je izdržala muku, koja je trajala 20 minuta.

"Cijelo vrijeme pratio me lik s maskom svinje na glavi, a u jednom trenutku mi se pred licem pojavio krvavi klaun", rekla je sva zadihana. U glavnom gradu Češke Republike Gloria, Marko i Petra probali su i trdelnik te knedle, njihova tradicionalna jela. Cilj im je potaknuti mlade da glasuju na izborima za Europski parlament.     

NOVU EPIZODU EUROTRIPA MOŽEŠ POGLEDATI OVDJE:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg!!