Prvi 1010 pregleda 17. srpnja 2019.

Jeffree Star isprdao novu Kylieinu kolekciju

kendallandkylie/Instagram

Kylie ima novu kolekciju proizvoda koja se ne sviđa Jeffreeju Staru, a Kendall je na meti hejtera zbog sestre bivšeg dečka.

Što je novo u svijetu vjerojatno jedne od najpoznatijih obitelji u svijetu showbizza? Udobno se smjesti jer ćemo ti sada sve ispričati.

Jeffreeju Staru se ne sviđa nova Kyliena kolekcija

Vjerojatno već znaš da Kylie ima novu summer body kolekciju. Dok su se jedni njome oduševili, Jeffreeju Staru se i nije baš svidjela. Naravno, svoj komentar je podijelio s internet svijetom. Za to mu čak i nije trebalo puno riječi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#SneakPeek 👀👀 Who’s ready for the second drop by #kylieskin #Summer2019 👙☀️💦 Looks like it includes 3 new products this time for the body! ✨😍 a body lotion, body scrub and that 3rd product looks like a spray 👀 . . #ComingSoon online @kylieskin *will confirm details and keep u updated . . What are your thoughts? 👙☀️💦 XO #Trendmood ..THANK U for this gorgeous update! @jessygjini @guadacmartini @izzy062805 @emily_dorann @lipstickforlunch @alvinsumx_ @catherinepoulinmua @alishax1738 😘 . . . #skin #beauty #makeup #makeupaddict #makeuplover #makeupblogger #makeuponpoint #onpoint #makeuplook #makeuplove #makeuptalk #makeuptutorial #makeuplover #makeupaddict #makeupaddiction #makeupdolls #onpoint.

A post shared by TRENDMOOD (@trendmood1) on

Ispod ovog posta ostavio je komentar: "hahahahaha". Naravno da su njezini fanovi stail u obranu, a potom je Jeffree objasnio svoj stav: "Vjerojatno trebaš sjesti jer kao ljudsko biće na ovom planetu imam pravo komentirati svačiju kolekciju; to je ujedno i moj posao. Njezina linija za njegu lica bila je potpuna smijurija i krađa novca pa se opustite prije nego mi se obratite. Rađe bi milijunima ljudi uštedio novac nego pustio da ih celebrityji pljačkaju." Bravo, Jeffree, jako humano od tebe.

Kylie i Jordyn bi se uskoro mogle pomiriti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I only keep a bad one on my side🔐💍

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

I dok je Jeffree shadeao njezinu kozmetiku, Kylie je uživala na putovanju s frendicama baš u čast svojoj kolekciji. Izvor je dao intervju za strani medij o tome kako se Jordyn osjećala što su svi partijali bez nje. Jordyn navodno nije odustala od pomirbe, ali Kylie nije jednako toliko stalo. 

Hoće li se bivše najbolje prijateljice uskoro pomiriti preostaje nam vidjeti.

Kendall na meti hejtera

Mlađa Jennerica je putovala i uživala s frendicama, a njezina sestra se za to vrijeme našla na meti hejtera. Prvo je na Twitteru isplivala fotka s pet NBA košarkaša s kojima je Kendall navodno bila u vezi. Kendall se oglasila i napisala: "2 od 5 točno..hvala "

Nakon što su paparazzi uhvatili Kendall da uživa na jahti s Kyleom Kuzmom, sestra njezinog bivšeg Bena Simmonsa, Liv Alice bacila je otrovne strelice: "Nikada ne bih željela biti poznata po dejtanju košarkaša."

Automatski su svi pomislili da shadea Kendall i stali u njezinu obranu. Vjerojatnije je da je perspektivna 23-godišnjakinja poznata po modelingu nego po dejtanju sportaša...

Što ti misliš?  Po čemu je Kendall poznatija?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maya.visnjica

    nmg vjerovat xd